Elevi în recunoaștere (Turul Mahalalei Flămânda)

Prezzo: cere ofertă

Durata: 2 ore 30 min

Perché scegliere questo: microbuz sau la pas

Dragi profesori şi părinţi,

Haideţi să descoperim Bucureştiul de altădată, să le arătăm copiilor noştri ce însemna micul Paris şi care au fost oamenii care au stat la baza dezvoltării capitalei.

Cum ?

Printr-o sesiune de tururi ghidate prin capitala noastră dragă plină de taine şi locuri de suflet care aşteaptă să fie redescoperite.

Programul “Elevi în recunoaştere” îşi propune ca fiecare elev, împreună cu profesorii, să cunoască cât mai mult despre oraşul de reşedinţă prin tururi ghidate în puncte de referinţă ale Bucureştilor pentru redescoperirea insulelor culturale care i-au păstrat parfumul peste veacuri.

Noi credem că elevii au nevoie de educaţie alternativă, bazată pe interactivitate şi contact cu mediul înconjurător!

Credeţi că o cunoaştere mai bună a Bucureştilor este calea către o conştientizare mai mare a rolului pe care fiecare tânăr îl are în societate?

Cum se poate face aceasta ?

Noi încercăm să ieşim în întâmpinarea acestei nevoi prin tururi ghidate în punctele cheie ale oraşului, adevărate “insule” ale culturii înconjurate de imixtiuni ale erei moderne.

Locul în care ne naştem sau trăim pur şi simplu ne defineşte, ne formează şi este normal să ne purtam cu responsabilitate faţă de el.

Vom descoperi:

  • Locuri cu valoare simbolică
  • Detalii arhitecturale
  • Poveşti cu personaje de renume..
  • Şi multe altele!

Durata ghidajului este de aproximativ 2 ore 30 min

Din program nu vor lipsi nici concursurile si premiile!

Tarif:

  • 10 lei/ elev pentru grupuri mai mari de 20 de persoane
  • 15 lei/ elev pentru grupuri mai mici de 20 de persoane

Transportul cu microbuz de 20, 27 sau peste 30 de locuri variaza in functie de numarul de elevi, intre 300 si 600-700 lei si este disponibil la cerere.

Dealul Patriarhiei şi cartierul cu frumoasele case din spate făceau parte din renumita Mahala Flămânda, pe a cărei stradă Şerban Vodă soseau în Principat domnii fanarioţi.

Ştiaţi că ... în această zonă se mai păstrează ultima porţiune de pasaj din Bucureştiul interbelic, precum şi una dintre cele mai vechi case din capitală ?

Hai să afli mai multe într-un tur de referinţă al oraşului nostru !