Vânătoare de comori în București - anul 2020

Preț: de la 25 Lei

Durată: 2-3 ore

De ce aleg oferta: Te așteptăm cu provocări, adrenalină și distracție în aer liber! Vom naviga pe aleile înconjurate de verdeață cu harta în mâini, vom da atenție la detalii și vom descoperi fascinantele povești ale parcului Tineretului într-o atmosferă relaxantă și sigură.

Oferta include: Kit de explorator/vânător, game master

Descoperă arhitectura locală și povești fascinante despre eroi

într-un mod original, în aer liber

 

Fii exploratorul orașului tău și alege să petreci timpul departe de stres, jocuri și aplicații!  Alege să petreci timpul cu familia, singur sau cu prietenii, aproape de casă, într-o atmosferă idilică și relaxantă care te va smulge din cotidian.

Pentru că unii ne-au provocat să continuăm activitățile în București după ce ne-am întors din tabăra aventurierilor de la Caraiman pentru copii și părinți, îți propunem următoarele activități desfășurate în totală siguranță, sub cerul liber.

Mai stai pe gânduri? Dacă poți, adună 2-3 prieteni și participă alături de ei la acest joc încărcat de semnificații!

 

17.09 & 19.09 & 03.10 - Vănătoare de comori și tur ghidat în zona Ateneul Român – Piața Revoluției - Parcul Cișmigiu

Te așteptăm cu provocări, voie bună și distracție în aer liber! Vom naviga prin zona încărcată cu istorie a centrului Bucureștiului cu harta în mâini, vom da atenție la detalii și vom descoperi povești fascinante ale trecului, totul în siguranță, având la noi zâmbetul pe buze și dorința de a rezolva cât mai multe indicii.

Când?    Joii, 17 Septembrie ora 17:00 și Sâmbătă, 19 Septembrie, ora 10:00 și Sâmbătă, 03 OCT ora 16:00

Punct de întâlnire?   Curtea Ateneului Român, în fața statuii Mihai Eminescu

Care este tariful? 

Tariful este de 25 de lei/persoană și include ghidaj, Kit de vânător și toată distracția. Participanții fideli au 5 Lei/persoană reducere.

 

28.08 & 29.08 – Vânătoare de comori în Muzeul Satului

Această vânătoare de comori te poartă prin locuri unde veșnicia s-a născut și îți descoperă tainele arhitecturii rurale și ale istoriei prin interactivitate, creativitate, într-un mod viu, dinamic și provocator. Doi eroi români cunoscuți pentru faptele de vitejie ți-au lăsat o moștenire, un tezaur național pe care trebuie să îl găsești pentru a-l transmite mai departe și altora.

Când?       Vineri, 28 August și Sâmbătă, 29 August, ora 16:00.

Punct de întâlnire?     Intrarea principală Kiseleff

Care este tariful? 

Tariful este de 45 de lei/adult, 35 Lei/copil și include ghidaj, Kit de vânător, bilet de intrare și toată distracția. Participanții fideli au 5 Lei/persoană reducere.

5.09 & 12.09 - Vănătoare de comori și tur ghidat în Parcul Tineretului

Te așteptăm cu provocări, voie bună și distracție în aer liber! Vom naviga pe aleile înconjurate de verdeață cu harta în mâini, vom fi atenți la detalii și vom descoperi fascinantele povești ale parcului Tineretului într-o atmosferă relaxantă și sigură.

Când?    Sâmbăta, 5 Septembrie, ora 17.00 & 12 Septembrie, ora 10.00

Punct de întâlnire?     Intrarea Șincai, lângă Centrul de închiriere de biciclete.

Tariful este de 25 de lei/persoană și include ghidaj, Kit de vânător și toată distracția. Participanții fideli au 5 Lei/persoană reducere

 

 

Cum se desfășoară vânătoarea de comori?

Noi vom pregăti Kitul de vânător de comori, care va conține harta cu zona prestabilită, indiciile, regulamentul și recomandările. Echipele vor fi formate din 2, maxim 5 jucători. Scopul este rezolvarea cât mai multor misiuni prin indicii și provocări ce țin de atenție, logică, cunoștințe generale, promptitudine. Misiunile se rezolvă prin găsirea indiciilor atât în parte, cât și celor conectate unele cu altele, prin fotografierea lor. Dacă întâmpină dificultăți, echipa poate apela la Kitul de asistență, sau la Game Master, luând în considerare regulamentul. Vor fi maxim 4-5 echipe care participă simultan.

De ce ai nevoie? Poftă de joc și un un aparat foto/ telefon cu cameră.

Vom mai avea la noi și un sistem audio guide wireless echipat cu seturi de transmițătoare și căști pentru membrii din echipele care își doresc să se coordoneze de la distanță. (opțional, 5 lei extra/persoană)

Toate misiunile își vor găsi rezolvarea în decursul a două ore.  Participanții, în special copiii, vor avea parte și de energizere sau de jocuri potrivite vârstei.  

Exemple de indicii:

„Pe aceste locuri au fost casele lui Grigore Peucescu în care Mihai Eminescu a citit pentru prima dată Scrisoare a III-a”.

Arhitectura este frumoasă atunci când redă forme ale instrumentelor Găsești o asemenea formă privind către Ateneu?

Uitați-vă în jur, admirați natura și apoi aflați câte brațe ale coechipierilor înconjoară cel mai mare platan. Acolo veți găsi și următorul indiciu.

Acestea sunt doar o mostră. Vă așteptăm să le aflați pe restul la fața loculu.

 

Cine participă?

Participă doar tinerii cu vârsta cuprinse între 5 și 99 de ani. J Sunt binevenite familiile cu copii, prieteni, adolescenți, cât și persoane neînsoțite care vor fi atașate unei echipe.

Pentru că este o activitate interactivă pe echipe, echipele vor primi premii surpriză.

 

Măsuri de siguranță:

În momentul în care ne vom întâlnim, organizatorii vor purta mască pentru a explica regulile. Deși se va păstra distanța regulamentară de 1,5 m, recomandăm și participanților să poarte masca. Fiecărui membru al echipei i se va înmâna kitul cu indiciile. În afară de înmânarea, cu grijă, a kitului de vânător, nu vom avea contact fizic. Vom avea și un gel dezinfectant la noi.

 

Pentru înscrieri: 0729 845 518 sau contact@socatour.ro  |   www.socatour.ro/ro

Cuvinte cheie: vanatoare de comori bucuresti | treasure hunt bucuresti | activitati copii | activitati familii