Diana Resort 3*- Băile Herculane

Preț: începând de la 250 lei/ noapte

Durată: Sejur

De ce aleg oferta: Amplasarea ideală față de inima stațiunii și cadrul natural mirific se alătură serviciilor de calitate și a facilităților moderne din camerele hotelului pentru a asigura oaspeților un sejur relaxant și totodată revigorant.

Oferta include: Cazare, demipensiune, servicii tratament, SPA

Diana Resort 3*- Băile Herculane

Diana Resort se află în staţiunea Băile Herculane, într-un cadru natural şi înconjurat de o zonă împădurită întinsă. Proprietatea este situată la 2 minute de mers pe jos de râul Cerna şi la doar 250 de metri de centrul staţiunii. 

Camerele spaţioase de la Diana Resort sunt decorate în nuanţe de roşu, crem şi maro şi beneficiază de mobilier modern. Toate au baie privată, zonă de relaxare şi televizor, iar unele includ un dormitor separat şi un living.

Restaurantul à la carte serveşte mâncăruri locale şi internaţionale. Preparatele culinare şi băuturile pot fi savurate în zona de mese spaţioasă sau pe terasă. La cerere sunt disponibile meniuri pentru regimuri alimentare speciale, iar micul dejun poate fi adus şi în cameră.

Complexul oferă un centru de fitness, spa şi wellness, cadă cu hidromasaj şi o piscină interioară. Hotelul oferă acces gratuit la internet WiFi şi parcare gratuită. Piscina interioară are ferestre din podea până la tavan care permit să intre multă lumină naturală. Oaspeţii au la dispoziţie 4 tipuri de saune care oferă beneficiile unei experienţe adevărate de wellness.

Tratament: boli ale aparatului locomotor și ale sistemului nervos periferic, afecțiuni ale aparatului respirator, afecțiuni ginecologice cronice, diabet zaharat incipient, intoxicații cu metale grele, boli digestive, afecțiuni ale ochilor.

Consultații medicale: Electroterapie, Hidroterapie, Masoterapie, Kinetoterapie, Geriatrie,  Cosmetică geriatrica 

Proprietatea este situată la 3 km de gară şi la aproximativ 10 minute de mers cu maşina de Lacul Prisaca şi de băile termale 7 Izvoare. Oaspeţii pot face excursii cu vaporaşul pe Dunăre, care se află la 18 km. Parcul Naţional Domogled - Valea Cernei este la 30 de minute de mers cu maşina. În centrul oraşului se găsesc restaurante, baruri, cafenele şi magazine.

Adresa: Strada Complexelor, nr. 8, Băile Herculane
Prețul poate varia în funcție de factori precum perioada, modificarea tarifelor de către furnizor, taxe suplimentare, alte cauze.
Vreți să petreceți un weekend sau poate chiar o săptămână departe de aglomerația urbană sau chiar să încercați ceva diferit? Noi vă invităm să vă faceți rezervare la una dintre cazările din gama noastră de oferte. Dacă nu ați găsit ceea ce căutați, nu ezitați să ne contactați și pentru alte oferte de sejururi în România! 
Cuvinte cheie: hotel diana | baile herculane | sejur baile herculane | vacanta pentru sanatate | oferte odihna si relaxare | vacanta de odihna si recreere | sejur in familie | sejur tratament