Grand Hotel Minerva 4*- Băile Herculane

Preț: începând de la 369 Ron/ cameră

Durată: Sejur

De ce aleg oferta: Grand Hotel Minerva vă invită să descoperiți în Băile Herculane rafinamentul, ospitalitatea și confortul unui hotel de 4 stele, un concept deosebit pentru una dintre cele mai vechi stațiuni balneo din lume.

Oferta include: Pachet cazare

Grand Hotel Minerva 4*- Băile Herculane

 

Hotelul este situat în centrul stațiunii Băile Herculane, una din cele mai vechi stațiuni balneare ale lumii, celebră pentru miraculoasele ape termale, pune la dispoziția oaspeților un număr de 185 spații de cazare. Atmosfera, rafinamentul și dotările de calitate vă vor însoți pe tot parcursul experienței Grand Hotel Minerva.

Fie că doriți să vă răsplătiți la finalul unei săptămâni extenuante, fie că sunteți în vacanță cu familia sau cu colegii în teambuilding la GHM vă eliberați de tot stresul care vă acaparează. Atât camera matrimonială cât și twin, vă invită la bună dispoziție prin culori calde și mobilier personalizat. O eleganță clasică definește apartamentele prin mobilerul rafinat și țesăturile fine, toate având ca scop relaxarea dumneavoastră pe parcursul sejurului. Acestea oferă un spațiu de cazare divizat într-un living spațios cu canapea extensibilă și un dormitor matrimonial, alături de un dressing generos.

De o experiență culinară unică puteți avea parte in cele două restaurante din incinta resortului prin designul interior, serviciul personalului, meniul cu grijă ales, dar și datorită bucătăriei utilată după cele mai moderne standarde.

Clubul Copiilor- A fost creat pentru copii și părinți deopotrivă, fiind situat în imediata apropiere a restaurantului și a terasei, astfel încât părinții să îi poată supraveghea cu ușurință pe cei mici. Clubul dispune de jocuri și jucării interactive, proiecție filme și desene animate adecvate vârstei, sistem playstation și xbox. Tot aici se organizează diverse activități și concursuri de către animatori profesioniști.

Particularitatea centrului Balneo Minerva o constituie apa cu sulf alecărei proprietăți sunt cunoscute încă de pe vremea Imperiului Roman și care tratează diferite afecțiuni. Sănătatea ta este cea mai importantă. Iar când e vorba de a o menține, orice metodă merită încercată. Cu siguranță știi deja că proprietățile tămăduitoare ale izvoarelor pot vindeca nenumărate boli, iar în acest sens îți recomandăm băile cu sulf, deoarece pot face adevărate minuni cu sănătatea ta.

Adresa: Str. Complexelor nr.7, Baile Herculane, România
Prețul poate varia în funcție de factori precum perioada, modificarea tarifelor de către furnizor, taxe suplimentare, alte cauze.
Vreți să petreceți un weekend sau poate chiar o săptămână departe de aglomerația urbană sau chiar să încercați ceva diferit? Noi vă invităm să vă faceți rezervare la una dintre cazările din gama noastră de oferte. Dacă nu ați găsit ceea ce căutați, nu ezitați să ne contactați și pentru alte oferte de sejururi în România!