Hotel Aida 3*- Geoagiu Băi

Preț: începând de la 150 lei/ noapte

Durată: Sejur

De ce aleg oferta: Este un hotel modern și rafinat ce oferă oaspeților confort, accesibilitate și un ambient călduros și agreabil.

Oferta include: Pachet cazare

Hotel Aida 3*- Geoagiu Băi

Hotelul este situat în apropierea centrului stațiunii Geoagiu Băi, într-o zonă plină de verdeață, liniștită, ferită de trafic și aglomeraţie la 3 minute de parcul stațiunii, ștrandul şi zona rezidențială, unde sunt amplasate magazine și restaurante.

Alături de Herculane şi Călan, Geoagiu – Bai, se bucura de privilegiul inalienabil de a reprezenta una dintre cele mai vechi exploatări balneare de pe teritoriul ţării, datând din perioada colonizării romane, când staţiunea purta numele de Termae Dodonae.
După părerea specialiştilor însă, utilizarea terapeutică a surselor de aici este şi mai veche, respectiv din epoca anterioară colonizării, când localnici foloseau apa termominerală ce izvora din abundenţă la Germisara, considerat toponimic geto-dac („germi”=cald, fierbinte – „sara”=apă, izvor).

Camerele hotelului Aida au TV cu ecran plat cu canale prin cablu, minibar şi baie privată cu duş. De asemenea, se bucură de vedere la munţii din jur. Proprietatea are şi un lounge comun.

Restaurantul hotelului vă aşteaptă într-o ambianţă specială. Meniu diversificat cu specific internaţional şi tradiţional românesc. Este vorba de călătoria gastronomică, povestea pe care o spune și modul în care fiecare fel de mâncare și băutură joacă un rol vital în educarea simțurilor și a îmbogățirii experienței în arta culinar

Zona de wellness a proprietăţii include o piscină interioară, o saună şi un centru de fitness. La cerere, se oferă masaje.

Adresa: Str. Vilelor, nr. 7, Geoagiu-Bai, jud. Hunedoara

Prețul poate varia în funcție de factori precum perioada, modificarea tarifelor de către furnizor, taxe suplimentare, alte cauze.
Vreți să petreceți un weekend sau poate chiar o săptămână departe de aglomerația urbană sau chiar să încercați ceva diferit? Noi vă invităm să vă faceți rezervare la una dintre cazările din gama noastră de oferte. Dacă nu ați găsit ceea ce căutați, nu ezitați să ne contactați și pentru alte oferte de sejururi în România! 
Cuvinte cheie: geoagiu bai | sejur geoagiu bai | vacanta pentru sanatate | oferte odihna si relaxare | vacanta de odihna si recreere | sejur in familie