Hotel Belvedere 3*- Băile Govora

Preț: începând de la 635 RON

Durată: 7 nopți

De ce aleg oferta: Este alegerea ideală atât pentru week-end-uri, vacante de odihna cat si pentru sejururi de tratament, atat pentru team building-uri cat si pentru tabere, cantonamente, cursuri sau conferinte.

Oferta include: Pachet cazare

Hotel Belvedere 3*- Băile Govora

Băile Govora este una dintre cele mai bogate staţiuni balneare în ape iodurate şi bromurate din Europa, iodul şi bromul fiind de origine organică. Profilul statiunii este respirator si reumatismal.

Camerele spațioase, cu un design elegant și în același timp simplu, sunt decorate în nuanțe calde ce crează o atmosferă liniștită și relaxantă, perfectă pentru un somn odihnitor. Camerele au în dotare masuță de cafea, fotolii, televizor, internet gratuit wireless sau prin cablu, telefon si minibar. Hotelul dispune de lift si locuri de parcare.Puteți alege dintre cele 38 de camere ale hotelului clasificate la categoria de 3***:

  • 17 camere cu 2 paturi 
  • 17 camere cu pat dublu
  • 3 apartamente
  • 1 garsonieră

Având o capacitate de 94 de locuri la interior și o terasă de 64 de locuri, restaurantul Belvedere vă poate oferi spațiul și condițiile de care aveți nevoie pentru evenimentul dorit. 
Hotelul oferă tratamente pentru afecțiuni precum cele respiratorii, reumatismale, neurologice, metabolice, tratamente pentru combaterea stresului și a menținerii stării de sănătate.

Tarife camera Single (cu Mic dejun) serii de 7 nopti
Preturile sunt de persoana / sejur

15.09- 22.12- 990 RON

Tarife camera Dubla (cu Mic dejun) serii de 7 nopti
Preturile sunt de persoana / sejur

15.09- 22.12- 635 RON

Tarife camera Apartament (cu Mic dejun) serii de 7 nopti
Preturile sunt de persoana / sejur

15.09- 22.12- 759 RON

Adresa: Str. Tudor Vladimirescu, nr. 234, Baile Govora, Jud. Valcea, Romania

Prețul poate varia în funcție de factori precum perioada, modificarea tarifelor de către furnizor, taxe suplimentare, alte cauze.

Vreți să petreceți un weekend sau poate chiar o săptămână departe de aglomerația urbană sau chiar să încercați ceva diferit? Noi vă invităm să vă faceți rezervare la una dintre cazările din gama noastră de oferte. Dacă nu ați găsit ceea ce căutați, nu ezitați să ne contactați și pentru alte oferte de sejururi în România! 
Cuvinte cheie: baile govora | sejur baile govora vacanta pentru sanatate | oferte odihna si relaxare | vacanta de odihna si recreere | sejur in familie | sejur tratament