Hotel President SPA 4*- Băile Felix

Preț: începând de la 1200 lei/ 7 nopți

Durată: Sejur

De ce aleg oferta: Băile Felix este o stațiune balneo-climaterică cunoscută ca fiind cea mai mare stațiune balneo din România, cu regim pe tot parcursul anului, care dispune de resurse naturale balneare deosebit de importante pentru tratarea diferitelor afecțiuni sau doar pentru revitalizare și refacerea fizică și psihică.

Oferta include: Pachet cazare

Hotel President SPA 4*- Băile Felix

Hotel President Spa 4* face parte din complexul President, alături de Aqua President, fiind situat în staţiunea Băile Felix, la 70 de metri de parcul acvatic President. Hotelul este situat la ieșirea din localitate, spre Beiuș, în comuna Sânmartin, pe drumul european E79 Oradea-Deva la kilometrul 10 , la 800 metri de centrul stațiunii.

Are o capacitate de 45 camere duble superioare şi 5 apartamente superioare. Printre diversele facilităţi disponibile se numără o piscină în aer liber şi un centru de fitness. De asemenea, hotelul oferă divertisment de seară şi serviciu de transfer gratuit. Toate unităţile de cazare ale hotelului includ TV cu ecran plat cu canale prin cablu. Fiecare unitate de cazare are baie privată şi balcon. Camerele au birou.

Restaurantul ofera preparate din bucătăria internațională și are o terasă de vară tradițională.

Sală de conferințe: 4 săli de conferință de diverse capacități, între 20 și 350 persoane.

Hotel President SPA oferă o gamă largă de facilităţi, printre care un centru de wellness şi spa, dotat cu cadă cu hidromasaj. Personalul de la recepţia cu program nonstop cunoaşte limbile germană şi engleză şi poate ajuta oaspeţii să-şi planifice sejurul. În cadrul centrului de sănătate a Hotelului President, personalul medical de specialitate va pune la dispoziție următoarele tratamente: electroterapie, unde scurte, ultrasonoterapie, laserterapia, magnetoterapie, masaj terapeutic, termoterapie, hidroterapie, kinetoterapie, elongatii. 

Cele mai apreciate facilități

 piscină
 spa și centru de wellness
 piscină interioară
 parcare gratuită
 WiFi gratuit inclus
 restaurant
 bar
Adresa: Băile Felix, 41500, jud. Bihor, România
Prețul poate varia în funcție de factori precum perioada, modificarea tarifelor de către furnizor, taxe suplimentare, alte cauze.
Vreți să petreceți un weekend sau poate chiar o săptămână departe de aglomerația urbană sau chiar să încercați ceva diferit? Noi vă invităm să vă faceți rezervare la una dintre cazările din gama noastră de oferte. Dacă nu ați găsit ceea ce căutați, nu ezitați să ne contactați și pentru alte oferte de sejururi în România! 
Cuvinte cheie: baile felix | sejur baile felix | vacanta pentru sanatate | oferte odihna si relaxare | vacanta de odihna si recreere | sejur in familie | sejur tratament | statiunea baile felix | tratament balnear