Pensiunea 1 Mai *** - Băile 1 Mai

Preț: începând de la 520 RON

Durată: 7 nopți

De ce aleg oferta: Pensiunea se remarcă prin calitatea atât a spațiilor din imobil, cât și a serviciilor oferite cu deosebită atenție clienților, la cel mai bun raport calitate-preț din Băile 1 Mai

Oferta include: Pachet cazare

Pensiunea 1 Mai *** - Băile 1 Mai

Pensiunea 1 Mai se află la 2,9 km de Băile Felix, fiind perfect localizată în inima stațiunii, reprezentând garanția unei șederi de neuitat în stațiunea Băile 1 Mai.

Cu o capacitate de 20 locuri de cazare în camere duble și 2 apartamente, Pensiunea 1 Mai, deschisă în anul 2015, este  reprezentată printr-o clădire modernă care oferă facilitățile necesare unui sejur reușit celor care doresc să-și petreacă vacanța în Băile 1 Mai, dar și în  Băile Felix sau Oradea, fiind convenabil situată în proximitatea ambelor.

Camerele moderne, elegante și luminoase garanteaza o ședere odihnitoare. Acestea sunt climatizate și vă oferă un spațiu luxos și în același timp relaxant, toate camerele dispunând de baie proprie, balcon, aer condiționat,  internet WI-FI, TV și frigider. Apartamentele au capacitatea între 3 și 5 locuri, iar unul dintre ele dispune de cadă cu hidromasaj.

Oaspeții au la dispoziție parcare gratuită și supravegheată video. De asemenea, Pensiunea 1 Mai este ușor accesibilă cu transportul în comun atât din Oradea cât și din Băile Felix.

Sala pentru micul dejun împreună cu o bucătărie reprezintă un spațiu comun unde clienții au acces pentru pregătirea și servirea mesei.

Tarife cameră Dublă serii de 7 nopți
Preturile sunt de persoana / sejur- 520 RON
Tarife cameră Apartament (3 locuri) serii de 7 nopți
Preturile sunt de persoana / sejur- 668 RON
Tarife camera Apartament (4 locuri) serii de 7 nopti
Preturile sunt de persoana / sejur- 854 RON
Adresa: Sat Haieu, Comuna Sanmartin, Cartierul Baile 1 Mai, nr 91/A
Prețul poate varia în funcție de factori precum perioada, modificarea tarifelor de către furnizor, taxe suplimentare, alte cauze.
Vreți să petreceți un weekend sau poate chiar o săptămână departe de aglomerația urbană sau chiar să încercați ceva diferit? Noi vă invităm să vă faceți rezervare la una dintre cazările din gama noastră de oferte. Dacă nu ați găsit ceea ce căutați, nu ezitați să ne contactați și pentru alte oferte de sejururi în România! 
Cuvinte cheie: baile 1 mai | sejur baile 1 mai | vacanta pentru sanatate | oferte odihna si relaxare | vacanta de odihna si recreere | sejur in familie | sejur tratament | statiunea baile 1 mai | tratament balnear