Vila Casa cu Tei din Sărata Monteoru

Preț: începând cu 180 lei/ noapte

Durată: Sejur

De ce aleg oferta: Pensiunea vă îmbie la liniște și relaxare, având o panoramă deosebită, potrivită pentru relaxare și fotografii. Calmul atmosferic cu un aer puternic ionizat negativ ajută la destresare și ameliorează afecțiunile tiroidiene.

Oferta include: Pachet cazare

Vila Casa cu Tei din Sărata Monteoru

Aflata lângă pădurea plină de tei, în stațiunea balneoclimaterică Sărata Monteoru, pensiunea vă îmbie la liniște și relaxare, având o panoramă deosebită, potrivită pentru relaxare și fotografii. Calmul atmosferic cu un aer puternic ionizat negativ ajută la destresare și ameliorează afecțiunile tiroidiene.

  Restaurantul (100 de locuri locuri) promoveaza bucătăria tradițională buzoiană, cu specialități picante și delicioase. Babicul de Buzau, cârnații de Pleșcoi și ceapa de apă le veți găsi în preparate precum Tigaia picantă buzoiană sau Platoul bunicii, alături de zacusca de casă, jumări, pastramă de oaie și de porc, fasole batută. Toate acestea alături de o țuică de Buzău sau un vin de Dealu Mare. 

  Sala de sedințe ( 60 de locuri) este dotată cu videoproiector, flipchart, sistem audio și internet wireless. 

  Piscina în aer liber cu apă sărată și proprietăți curative. Piscina cu o amplasare deosebită dispune de 100 de șezlonguri, 3 baldachine , bar .

  Activități:

  • drumeții- Traseul cu liniste; Traseu catre Mina de petrol, către Cruce sau la schitul Negoiță
  • joacă- locul de joacă exterior, piscină (în timpul sezonului),  livadă
  • degustări de vinuri la cramele de pe dealul Istrița
  Facilități unitate:
  •  bar, foișor în curte, gradină/curte, internet wireless, livadă, loc de joacă copii, parcare, piscină, plata cu cardul, restaurant, sală de conferințe, saună, scaun bebe, șemineu, terasă, tichete de vacanță
  Facilități camere:
  • baie în cameră, cameră cu TV, camere cu balcon, încălzire centrală, minibar în cameră

  Capacitate: 61 adulți în 28 spații de cazare

  Adresa: Sărata Monteoru, str. Drumul Schelei, nr. 207

  Prețul poate varia în funcție de factori precum perioada, modificarea tarifelor de către furnizor, taxe suplimentare, alte cauze.

  Vreți să petreceți un weekend sau poate chiar o săptămână departe de aglomerația urbană sau chiar să încercați ceva diferit? Noi vă invităm să vă faceți rezervare la una dintre cazările din gama noastră de oferte. Dacă nu ați găsit ceea ce căutați, nu ezitați să ne contactați și pentru alte oferte de sejururi în România! 
  Cuvinte cheie: sarata monteoru | sejur sarata monteoru | vacanta pentru sanatate | oferte odihna si relaxare | vacanta de odihna si recreere | sejur in familie