Despre noi

SOCA TOUR, agenție de turism organizatoare (turoperatoare) a pornit la drum în anul 2015, dedicându-se intens promovării României și a locurilor care păstrează farmecul de altădată al Bucureștilor. Ne-am dorit să aducem ceva nou, iar în urma experienței acumulate și a dorinței profesorilor și elevilor de a reînnoi colaborarea cu noi, în anii 2018 și 2019 s-au desfășurat tabere care ne-au motivat să rămânem uniți pentru a fi utili celor care vin cu noi.

 

În prezent, oferim o gamă variată de activități pentru elevi (copii, adolescenți) și pentru familiile care doresc să petreacă timpul cu folos. Pentru ca fiecare experiență să se încheie cu succes, am reunit oameni cu vocație. Ghizi, cadre medicale, psihologi, învățători, formatori avizați se dedică cu dragoste și profesionalism spre a sădi în fiecare participant un germene care va putea da roade la momentul potrivit.

 

Mens sana in corpore sano: faimosul dicton latin ne este și nouă îndrumător. Obiective precum descoperirea de sine, promovarea identității noastre, dragostea de țară și de natură se împletesc armonios cu spiritul de echipă, creativitatea, încrederea în sine și menținerea condiției fizice prin joacă.

 

De asemenea, avem experiență de 4 ani, perioadă în care am creat pachete turistice pentru străinii care au vizitat România, le-am prezentat capitala prin tururi ghidate pietonale sau cu ajutorul unui mijloc de transport, am descoperit Bucureștii împreună cu localnicii, parcurgând la pas străzile care încă păstrează farmecul de altădată, am oferit elevilor posibilitatea să își cunoască mai bine orașul, vizitând locuri frumoase demne de amintit.

 

Vă invităm să faceți un tur virtual al site-ului nostru. Suntem siguri că veți găsi cel mai probabil o soluție la organizarea unei vacanțe/ excursii pentru elevi ori a concediului dumneavoastră, iar dacă doriți să ne cunoașteți personal, așteptăm să ne contactați!