Companii aeriene importante din Romania

Cele mai bune companii aeriene din România, după numărul total de decolări efectuate în România, sunt Austrian Airlines, cu un punctaj de 7,9, urmată de Turkish Airlines şi LOT Polish Airlines, fiecare cu un punctaj de 7,6.

Potrivit clasamentului AirHelp, organizaţie care se ocupă de drepturile pasagerilor companiilor aeriene, Tarom se situează pe poziţia a 55-a (faţă de 49 în 2018) din 72 de operatori la nivel internaţional. Compania aeriană a obţinut 8 pentru calitatea serviciilor (fiind printre primele clasate din acest punct de vedere) și 7,3 pentru punctualitate.

Cele mai mari companii aeriene ce oferă zboruri spre România: Zboruri TAROM către România, Zboruri Blue Air către România, Zboruri Ryanair către România.

Poate vă gândiți că ar fi o idee să zburați pentru a ajunge mai ușor într-unul din orașele culturale ale României. Dacă încă nu aveți idee ce să mai vizitați în următoarea voastră excursie, click aici.  

Unde zboară companiile low-cost?

Companiile low-cost se adresează persoanelor care nu vor să cheltuie foarte mulți bani pe călătorii și care ar prefera să folosească banii economisiți pentru alte bilete sau călătorii.

  • Rețeaua de conexiuni oferite de companiile aeriene low-cost este foarte extinsă. Mai mult, unele companii care oferă rute complementare cooperează cu competitorii pentru a oferi bilete de avion low-cost către cele mai îndepărtate colțuri ale lumii. Companiile aeriene low-cost care aterizează pe aeroporturile din România deservesc, în principal, destinații europene.

  • Companiile oferă zboruri către cele mai cunoscute orașe și resorturi, în special cele de la malul mării. Vă reamintim că operatorii de zbor low-cost sunt mai atenți în ceea ce privește profitabilitatea, astfel încât o parte din zboruri sunt disponibile numai în timpul sezonului de vară, atunci când au siguranța epuizării biletelor pentru fiecare cursă.

  • Dacă un oraș este deservit de mai multe aeroporturi, puteți fi siguri că operatorii low-cost vor oferi zboruri către cel care e cel mai dparte de centrul orașului. Acest lucru se datorează costurilor de operare – cu cât un aeroport este mai aproape de centrul orașului, cu atât mai mari sunt taxele pe care le impune.

Promoțiile companiilor aeriene

Prețurile biletelor se modifică frecvent. Aceasta este șansa dumneavoastră să găsiți cele mai ieftine bilete de avion.

  • Aceste modificări pot avea loc din mai multe motive – datorită sezonului, datorită numărului de pasageri interesați de rută sau din cauza modificării taxelor de aeroport. Pasagerii care au suficientă răbdare pot găsi oferte excepționale care costă chiar și 10% din prețul standard.

  • Modificările de preț pot, de asemenea, să apară și dintr-un motiv pe care toți călătorii interesați de zboruri ieftine îl așteaptă – reducerile speciale oferite de companiile aeriene. Uneori, acestea sunt programate și sunt legate de anumite evenimente organizate în orașul de destinație, alteori nu sunt anunțate în prealabil. De exemplu, compania aeriană LOT desfășoară o promoție în fiecare miercuri, unde reduce prețurile pentru rutele selectate.

  • Companiile aeriene low-cost organizează reduceri în timpul cărora puteți cumpăra bilete de avion cu doar câțiva euro. Aproape întotdeauna când o rută nouă este deschisă există o mulțime de bilete ieftine de avion. Așadar merită să fiți cu ochii pe astfel de evenimente, întrucât în perioada de promoții, biletele de avion se epuizează rapid.

Companii low-cost din România

  • În ultimii ani, călătoriile cu companii aeriene low-cost au devenit foarte populare. Acest lucru se datorează, în principal, ofertelor variate pe care le oferă companiile low-cost, și care acoperă aproape fiecare colț din Europa, sau chiar mai mult. Fiecare aeroport românesc operează curse pentru cel puțin o linie aeriană low-cost.

  • Cele mai populare linii aeriene low-cost din România sunt Wizz Air și Ryanair. Prima este bazată în Ungaria, iar cea de-a doua este din Irlanda. Acest lucru nu este atât de important, întrucât în afară de rute europene, acestea oferă și zboruri domestice.

  • În România, o altă linie low-cost binecunoscută este Blue Air, care oferă conexiuni din mai multe aeroporturi din țară. Așadar, când vă uitați după cele mai bune oferte de zbor, veți găsi multe oferte ale companiilor low-cost.

Dacă vă tentează și alte oferte, anul 2020 vine cu noi tabere și excursii de calitate pentru copii și adolescenți și chiar pentru familii. Click aici! Suntem siguri că veți găsi ceva pe gustul dumneavoastră.

Sursa: www.gandul.info, www.esky.ro

Cuvinte cheie: comapanii aeriene | tarom | companii low cost | oferte | oferte tabere 2020 | excurii pentru copii | excursii pentru copii si adolescenti |