Excursii și tururi organizate pentru românii din Diaspora

Ne bucurăm că excursiile, circuitele si tururile noastre au succes în rândul turiștilor vorbitori de limbă italiană! 

Prin urmare, am decis ca toate aceste oferte să fie adresate și grupurilor de turiști români stabiliți în Italia care își doresc să își petreacă sărbătorile / concediile / timpul liber în România, alegând să descopere țărișoara noastră, cu bune și cu rele! 

Avem o țară frumoasă, cu tradiții milenare, oameni ospitalieri și o economie în continuă dezvoltare. Bineînțeles, situația politică actuală lasă de dorit, dar noi credem că omenia, natura, locurile frumoase trebuie să rămână o bucurie pentru fiecare român.

Dacă doriți să vizitați România împreună cu familia, rudele, prietenii, cunoștințele din Italia sau din altă țară în care vă aflați, contactați-ne și vă oferim toate informațiile necesare. 

Vă putem furniza un ghid de de turism vorbitor de limbă română sau italiană (sau altă limbă la cerere) și putem crea un itinerariu în acord cu preferințele dumneavoastră.

Noi suntem specializați pe circuite și tururi organizate în limba română și italiană.

Ofertele noastre de tururi și de circuite le puteți găsi pe pagina www.socatour.ro. 

Ne puteți găsi pe TripAdvisor și Facebook.

 

P.S. Atenție la agențiile fantomă care nu au licență de turism! În ultimul timp, pe piață au apărut mulți ”organizatori” care nu au dreptul de a vinde pachete turistice. Dorim ca vacanța dumneavoastră să fie un prilej de relaxare! 

Vă așteptăm!