Sugestii pentru cei care viziteaza Romania

Sugestii pentru cei care viziteaza Romania

         

         Odată ce ajungeți la Aeroportul Otopeni, ar trebui să luați în considerare o serie de măsuri de precauție pe durata șederii dumneavoastră în România.

Într-un procent destul de ridicat, atît capitala, cît și celelalte orașe din România sunt foarte sigure pentru turiști. Trebuie să spunem că în România riscul unui atac terorist este aproape nul.

În acest articol vrem să prezentăm o serie de potențiale pericole în România.

În primul rând, după cum am spus în articolul privind schimbul valutar, nu ar fi o idee bună să schimbăm toți banii sau o sumă mare de bani la aeroport. Vă sfătuim să vă schimbați banii la o casa de schimb din oraș, este mult mai ieftin.

Un alt aspect demn de remarcat sunt taxiurile. Puteți alege să ne contactați (contact@socatour.ro) pentru un transfer sigur și corect sau să luați numărul de autobuz 783 al cărui bilet costă doar 1 euro, fie să luați un taxi.

Taximetristii tipici (unii, nu toți) tind să "umfle" nota. În mod normal, o cursa aeroport-Bucuresti nu ar trebui să costă mai mult de 15 euro.

Odată ce ați ajuns în capitală, vă recomandăm să acordați atenție bunurilor personale (geanta, rucsac, portofel, telefon) ca oriunde în lume, în special în transportul public, mai ales dacă este aglomerat.

Nu lăsați obiectele personale nesupravegheate. În ceea ce privește călătoria spre Sinaia, Bran, Brașov, pentru cei care doresc să facă trasee de munte, nu este recomandabil să o faceți singuri sau să ignorați avertismentele autorităților, în special în caz de timp nefavorabil.

Mâncarea este sigură, prețurile sunt accesibile și afișate în general. Putem spune că România este o țară sigură, puteți călători în siguranță atât în ​​capitală, cât și în împrejurimi, nu există amenințări majore sau posibile atacuri teroriste

Deci, luati in considerare sa rezervati cat mai repede o vacanta in Romania pentru ca merita si va va place cu siguranta.

Alte opiniile celor care au vizitat țara noastră și, în special, au ales agenția Soca Tour, puteți găsi pe TripAdvisor.

Va așteptăm!