Oferte asigurări

Din anul 2021 suntem autorizati sa emitem oferte de asigurare care acopera mai multe nevoi. Defapt toate nevoile dumneavoastra. Am pornit cu ideea de a ne autoriza in emiterea asigurarilor de calatorie, dar licenta obtinuta ne da posibilitatea de a oferi orice fel de asigurare. Colaboram cu unul dintre cei mai mari broker de asigurare din tara, cu un portofoliu vast si oferte la cele mai bune preturi.

Asigurare Calatorie (inclusiv Covid-19)

Ai planuit o vacanta sau pleci in strainatate in interes de serviciu?

Ar fi bine sa pui in bagaje si o asigurare de calatorie, deoarece in cazul unui accident sau al unei imbolnaviri (inclusiv COVID-19), sa ai siguranta acoperirii cheltuielilor cu serviciile medicale.

Riscurile acoperite sunt:

  • costurile tratamentului medical de urgenta (sunt incluse costurile pentru: medicamente, diagnosticare si spitalizare)
  • costurile repatrierii pentru continuarea tratamentului in tara
  • repatrierea corpului in caz de deces
  • cheltuieli pentru transportul efectuat de serviciile de ambulanta, pana la cel mai apropiat spital sau la cel mai apropiat medic
  • tratament chirurgical de urgenta
  • tratament stomatologic de urgenta
  • Suplimentar, se pot asigura bagajele.

Acoperirea prin aceasta asigurare de calatorie este valabila in tarile mentionate in polita precum si in cele de tranzit. Pretul unei asigurari medicale pentru calatorii in strainatate se stabileste in functie de durata si scopul calatoriei, tara de destinatie si varsta asiguratului. Mergeti linistiti in concediul mult visat! Asigurarea este flexibila nevoilor tale si te scapa de cheltuieli suplimentare

Asigurarea de sanatate Health Care Travel Suport de la Signal Iduna

Aceasta asigurare vine in completarea asigurarii de asistenta medicala in strainatate, (este un supliment al acestei asigurari) oferindu-i posibilitatea asiguratului de a beneficia, la intoarcerea in Romania, de continuarea serviciilor medicale incepute in strainatate, daca a survenit o necesitate medicala in timpul calatoriei in strainatate.

RCA si CASCO

Iti asiguram cea mai buna oferta de pe piata atunci cand cauti o asigurare RCA si CASCO la cel mai bun pret si cu cele mai multe optiuni. Te consiliem cu privire la riscurile la care sunt expuse autovehiculele tale si iti recomandam cumpararea protectiei adecvate, prin acces rapid si eficient la cele mai bune oferte de produse RCA sau CASCO.

Companiile de asigurari autorizate de catre ASF sa emita polite RCA sunt: Allianz-Tiriac, Asirom, City Insurance, Euroins, Groupama Asigurari, Generali Romania, Omniasig, Uniqa Asigurari si Grawe Romania.

Asigurari de sanatate

O asigurare de sanatate privata este o optiune eficienta pentru a beneficia de servicii medicale la standarde de calitate superioare celor oferite de sistemul public de sanatate. Ai acces la o retea extinsa de clinici si spitale particulare, la medici specialisti si aparatura medicala de cea mai noua generatie, prin identificarea planului de asigurare cel mai potrivit pentru tine, adaptat bugetului de care dispui.

Asigurare Viata

Te ghidam  prin “hatisul” produselor din aceasta categorie de pe piata romaneasca si te ajutam sa alegi produsul care se potriveste cel mai bine nevoilor tale.

Asigurare Pensie

Dezechilibrul bugetului sistemului public de pensii ridica semne de intrebare cu privire la capacitatea sa de a ne asigura confortul necesar la varsta pensionarii. Incepand din anul 2007, in Romania a fost implementat sistemul pensiilor private facultative, la care putem contribui lunar cu pana 15% din salariul lunar. In prezent, in Romania, exista 7 administratori de fonduri de pensii private facultative – Aegon Pensii, Allianz-Tiriac Pensii Private, BCR Pensii, BRD Pensii, Generali Fonduri de Pensii, Metropolitan Life Pensii si NN Pensii. Aderarea la un fond de pensii private este o optiune individuala, care iti va intregi veniturile dupa pensionare.

Asigurarea facultativa a cladirilor cu destinatie de locuinta

Vine in completarea asigurarii obligatorii PAD (= Asigurarea Impotriva dezastrelor naturale, care este obligatorie pentru toate constructiile cu destinatie de locuinta permanenta sau temporara, Incepand din anul 2010.), prin acoperirea mai multor riscuri precum si ca excedent de suma asigurata pe cele 3 riscuri acoperite de PAD.

Asigurarea de raspundere civila a familiei fata de terti

Aceasta polita protejeaza asiguratul impotriva pagubelor produse de membrii familiei sale sau alte persoane (copii minori, elevi si ucenici aflati sub supraveghere, etc…) si animale de companie pentru care raspunde in baza legii. Pagubele pot fi produse in mod accidental si neintentionat sau prin fapte ilicite. Exemple: Te afli intr-un restaurant si versi din neglijenta ceasca de ceai fierbinte pe domnul de la masa alaturata ; Copilul tau doboara farfuriile de pe raftul unui magazine ; Cainele tau scapa din curte si alearga direct in mijlocul strazii. Un sofer este nevoit sa-l evite si intra cu masina in gardul unui vecin. Acoperirea acestei asigurari nu se restrange numai strict la domiciliul asiguratului, ci este valabila si pentru orice alta locatie la care se afla asiguratul (pe teritoriul tarii). Singura conditie este ca aceste daune provocate tertelor persoane sa provina strict in timpul in care familia isi petrece timpul liber, si nu in timpul in care isi exercita o activitate profesionala.

Asigurare raspundere civila profesionala

Aceasta asigurare de raspundere civila profesionala are ca scop despagubirea prejudiciilor cauzate in principal din neglijenta in exercitarea profesiei, de catre practicantii unor profesii care ofera consultanta sau presteaza un serviciu specializat. Printre acestea enumeram: constructori, arhitecti, notari, avocati, medici, farmacisti, contabili, cadre didactice, brokeri, interpreti si traducatori, operatorilor si agentilor autorizati sa inscrie avize de garantie in Arhiva Electronica de Garantii Reale Mobiliare. Acestia pot, prin eroare, neglijenta, omitere, sau orice culpa proprie sa aduca prejudicii, fie clientilor, fie unor terti.

Cuvinte cheie: oferte de asigurari | asigurari de calatorie | asigurari Covid | asigurari casco si rca | asigurare turism