Descoperă moștenirea Cantacuzinilor

Preț: 10 RON/ elev

Durată: 2 ore

De ce aleg oferta: Câți ar fi crezut că o familie românească începând din secolul al XVII-lea și-a înscris numele în moștenirea multor țări din lume, până în America?

Oferta include: Tur ghidat

Câți ar fi crezut că o familie românească începând din secolul al XVII-lea și-a înscris numele în moștenirea multor țări din lume, până în America? Haideți să-i cunoaștem pe Cantacuzini, vizitând Palatul de pe Calea Victoriei, poposind în curtea Ateneului Român, intrând în Biserica Doamnei și Biserica Colței și vom afla care este originea primei hărți geografice a Țării Românești, cine a construit primul spital pentru români și ce legătură este între Viena și un domnitor strălucit care a aparținut acestei familii.  

Hartă:

O recenzie a acestui tur tematic puteți citi aici. 

Durata ghidajului este de aproximativ 2 ore.

Din program nu vor lipsi nici concursurile si premiile! 

Deschide pliantul tururilor ghidate care poate fi împărțit la școala/centrul de activitate dorit pentru a-l prezenta îndrumătorilor. Pe site informațiile despre tururi sunt actualizate.  Puteti verifica lista cu celelalte tururi disponibile de București aici.

Pentru informații, contactați-ne la numărul de telefon 0729845518 sau prin e-mail contact@ socatour.ro. 

La cerere, putem pregăti un alt traseu din cartierul școlii dumneavoastră sau din împrejurimi. Organizăm chiar și vânători arhitecturale, câștigătorii beneficiind de premii, iar toți participanții de stimulente și aplauze. :)

Transportul cu microbuz de 20, 27 sau peste 30 de locuri variază în funțtie de numărul de elevi, între 300 si 600-700 lei și este disponibil la cerere. Menționăm că punctele de întâlnire se află aproape de o gură de metrou sau stație de autobuz. 

Vă așteptăm!