Pe urmele regilor României

Preț: 10 RON / elev

Durată: 2 ore

De ce aleg oferta: De ce să nu cunoaștem istoria monarhiei mai bine? Mai toate edificiile impozante, atracțiile turistice și instituțiile datează din vremea regilor Carol I și Ferdinand. 

Oferta include: Tur ghidat

Monarhia în țara noastră a avut un rol de seamă în trecut, așa cum monarhiile altor state au avut un rol hotărâtor în istoria lor. De ce să nu o cunoaștem mai bine? Mai toate edificiile impozante, atracțiile turistice și instituțiile datează din vremea regilor Carol I și Ferdinand. 

Fie că au știut să conducă cu o mână de fier învelită într-o mănușă de catifea, fie că au avut un rol major în crearea României Mari sau au purtat o dragoste pentru țară chiar și peste hotareîn vremuri de restriște, regii României au marcat epoci întregi ai trecutului nostru. 

Vrem să aducem la cunoștință faptul că nu dorim să facem politică, nici nu promovăm slogane pro monarhie (sau pro boierie), ci desfășurăm tururi tematice în București cu scopul de a conecta elevii cu patrimoniul local pentru a cunoaște orașul în care trăiesc și istoria care ne reprezintă. Informațiile sunt de bun simț, documentate, cu surse citate, prezentate într-un stil atractiv. 

Pentru că am fost întrebați  daca vom desfășura un tur legat de Alexandru Ioan Cuza, aici se găsesc imagini de la turul realizat chiar pe data de 24 ianuarie. Îl putem relua, la cerere.  

Durata ghidajului este de aproximativ 2 ore.

Din program nu vor lipsi nici concursurile si premiile! 

Deschide pliantul tururilor ghidate care poate fi împărțit la școala/centrul de activitate dorit pentru a-l prezenta îndrumătorilor. Pe site informațiile despre tururi sunt actualizate.  Puteti verifica lista cu celelalte tururi disponibile de București aici.

Pentru informații, contactați-ne la numărul de telefon 0729845518 sau prin e-mail contact@ socatour.ro. 

La cerere, putem pregăti un alt traseu din cartierul școlii dumneavoastră sau din împrejurimi. Organizăm chiar și vânători arhitecturale, câștigătorii beneficiind de premii, iar toți participanții de stimulente și aplauze. :)

Transportul cu microbuz de 20, 27 sau peste 30 de locuri variază în funțtie de numărul de elevi, între 300 si 600-700 lei și este disponibil la cerere. Menționăm că punctele de întâlnire se află aproape de o gură de metrou sau stație de autobuz. 

Vă așteptăm! 

Cuvinte cheie: tururi ghidate in Bucuresti | activitati bucuresti | scoala altfel bucuresti