Tur pietonal în cartierul Grădina Icoanei

Preț: 10 RON/elev

Durată: 2 ore

De ce aleg oferta: Admiră arhitectura unică a cartierului și povestind, printre altele, despre un fabulist, un pictor, un muzician, un mitropolit, un tipograf și un arhitect. Oare de ce cartierul poartă acest nume?  VÂNĂTOARE DE COMORI cu premii și diplome inclusă!

Oferta include: Tur ghidat + Vânătoare de comori

Vom parcurge o distanță de aproximativ 1,5 kilometri pe traseul Piața Universității (întâlnire) - Strada Batiștei - Strada Praporgescu - Parcul Grădina Icoanei - Biserica Icoanei - Schitul Dărvari - Parcul Ioanid, admirând arhitectura unică a cartierului și povestind despre personalitățile care au dat numele străzilor sau parcurilor din jur într-un mod interactiv. 

Realizăm o VÂNĂTOARE DE COMORI în cadrul TURULUI pietonal! Vânătoarea de comori ambiționează, stimulează, pune creierul la contribuție, entuziasmează, distrează! 
Anagrame, Ghicitori, Folosirea busolei, poezii cu rimă, rezolvarea unor match-boxuri, numărătoare de pași, cerneală invizibilă  și alte indicii sunt folosite pentru a descoperi indiciul final!

VIDEO PROMO

În zonă se afla lacul Icoanei (sau Balta Icoanei sau Lacul Bulindronului, care nu avea izvoare proprii, ci ape pluviale) din care izvora Bucureştioara şi o dumbravă împădurită, nucleul de astăzi al Grădinii Icoanei. Oare de ce cartierul poartă acest nume? 

Află mai multe participând la tur! 

Durata ghidajului este de aproximativ 2 ore 30 minute

Din program nu vor lipsi nici concursurile si premiile! Se vor oferi diplome de participare fiecărei echipe.

Deschide pliantul tururilor ghidate care poate fi împărțit la școala/centrul de activitate dorit pentru a-l prezenta îndrumătorilor. Pe site informațiile despre tururi sunt actualizate. 

Pentru informații, contactați-ne la numărul de telefon 0729845518 sau prin e-mail contact@ socatour.ro. 

La cerere, putem pregăti un alt traseu din cartierul școlii dumneavoastră sau din împrejurimi. Organizăm chiar și vânători arhitecturale, câștigătorii beneficiind de premii, iar toți participanții de stimulente și aplauze. :)

Transportul cu microbuz de 20, 27 sau peste 30 de locuri variază în funțtie de numărul de elevi, între 300 si 600-700 lei și este disponibil la cerere. Menționăm că punctele de întâlnire se află aproape de o gură de metrou sau stație de autobuz. 

Vă așteptăm! 

Hartă: