Vânătoare de comori, cadou pentru copii. Varianta simplă

Preț: 15-30 Lei

Durată: 2 ore

De ce aleg oferta: În general, fiecare locație vine cu misiunile, indiciile aferente. Deasemenea, mereu adăugăm misiuni, provocări și schimbăm indiciile atunci când revenim la aceeași locație. Nicio vânătoare nu este la fel, chiar dacă se desfășoară în aceeași locație.

Oferta include: Activitate + Transport (opțional)

Ce faci de ziua copilului tău? Iată un exemplu.
O idee STRĂLUCITĂ în București!
Copiii sunt dornici să desfășoare activitități potrivite vârstei, iar acum e momentul să-i oferi șansa să petreacă o zi într-un mod inedit alături de noi și de prietenii sau colegii de școală. 
De ce să nu îi oferi șansa să petreacă o zi (de naștere / onomastica / serbarea unei reușite sau pur și simplu o zi normală) într-un mod inedit alături de noi și de prietenii/ colegii de școală?
Video prezentare

Până acum am realizat mai multe vânâtori de comori cu grupe de clasă sau cu echipe formate din adulți sau adulți cu copii în mai multe locații din București: Muzeul Satului, Parcul Cișmigiu, Parcul Ioanid, Ateneul Român și BCU. Am scris și aici detalii despre aceste vânători de comori pentru toată familia.

Dar de acum organizăm această activitate cu ocazia unei zile de naștere.  O idee foarte bună, mai ales că noi lansasem acest tip de activitate în parcuri din 2019, pentru anul 2020. dar pandemia nu ne-a dat prilejul de a o experimenta.

Bineînțeles, activitatea este potrivită și pentru grupuri de elevi, prin programul Școala Altfel. 

Cum decurge în general vânătoarea de comori?

Totul durează între 1 și 2 ore, în funcție de vârstă.

În general, fiecare locație vine cu misiunile, indiciile aferente. Deasemenea, mereu adăugăm misiuni, provocări și schimbăm indiciile atunci când revenim la aceeași locație. Nicio vânătoare nu este la fel, chiar dacă se desfășoară în aceeași locație. 

 

Copiii au câte 20-40 de misiuni (în funcție de vârstă) - indicii de rezolvat, în aproximativ 1-2 ore. Se formează 2-3 echipe de câte 3-5 participanți, explicăm regulile pe scurt și dăm startul vânătorii de comori. Participanții aleargă, dau atenție la detalii, rezolvă provocările, adună insecte, pozează indiciile, etc. La final, fiecare echipă găsește propria comoară, pentru a da prilejul tuturor să se bucure de experiență. Și părinții pot participa!

Ce se afla în comoară? 

Vă provocăm să aflați personal. :)

La ultimile activități de acest gen, noi am fost pregătiți și pentru momentele de după vânătoarea de comori, cu diferite joculețe în echipă, pentru a umple timpul frumos. Depinde de participanți dacă sunt dispuși și mai au energie să mai rămână cu noi, în funcție de ora activității, vârstă, masa de prânz. Activitatea poate începe înainte sau după prânz. 

Opțiuni de organizare a mesei festive

La restaurantul Dineș din Parcul Carol se poate servi mâncare potrivită pentru un eveniment familial, privat: pizza, șnițele, etc. Prețurile sunt modice, există oferte de prânz, iar atmosfera este una plăcută. Au și terasă mare pentru zilele însorite. Tortul a fost adus din exterior, cu eticheta de conformitate. În Tineretului există Cafeneaua Actorilor. În Muzeul Satului se află restaurantul muzeului, etc. Pentru fiecare locație, se găsesc soluție pentru o organizare eficientă. 

În loc de restaurant, se poate lua organiza un picnic în parc, la foișoare sau pe pături. În orice caz, oganizarea mesei rămâne în grija părinților. Avem și un pachet complet, cu dmasă și atelier opțional, detalii aici.

Rezumat:
Durata: 1 h 30 min 2 h : Vânătoare de comori, scurt istoric al zonei și joculețe în echipă.
Număr participanți: de la 6 - 12 participanți., împărțite in echipe de cate 3-5 persoane
Preț: 350 lei total, incluzând: vânătoare de comori, jocuri, materiale necesare, diplome.
Pentru grupuri mai mari, prețul pornește de la 20-30 lei/ persoană, în funcție de mărimea grupului. Se vor forma echipe de 4-6 participanți. 
Până acum avem disponibile vânători de comori în următoarele zonei:
 
1. Parcul Grădină Icoanei
2. Grădina Ateneului Român si BCU
3. Parcul Cișmigiu
4. Parcul Tineretului
5. Muzeul Satului
6. Parcul Operei
7. Parcul Carol
Locația poate fi și alta, la cerere. 

.

Cuvinte cheie: vanatoare de comori | idei zi de nastere | activitati bucuresti | scoala altfel | idei scoala altfel | activitati non-formale | activitati elevi