Vânătoare de comori, cadou pentru copii. Varianta simplă 2 ore

Preț: 15-30 Lei

Durată: 2 ore

De ce aleg oferta: În general, fiecare locație vine cu misiunile, indiciile aferente. Deasemenea, mereu adăugăm misiuni, provocări și schimbăm indiciile atunci când revenim la aceeași locație. Nicio vânătoare nu este la fel, chiar dacă se desfășoară în aceeași locație.

Oferta include: Activitate + Transport (opțional)

Ce faci de ziua copilului tău? 
Îți oferim o idee STRĂLUCITĂ în București sau împrejurimi!
Copiii sunt dornici să desfășoare activitități potrivite vârstei, iar acum e momentul să-i oferi șansa să petreacă o zi într-un mod inedit alături de noi și de prietenii sau colegii de școală. Poate fi o zi de naștere / onomastică / serbarea unei reușite sau pur și simplu o zi oarecare.
Video prezentare

Până acum am realizat mai multe vânâtori de comori cu grupe de clasă sau cu echipe formate din adulți sau adulți cu copii în mai multe locații din București: Muzeul Satului, Parcul Cișmigiu, Parcul Ioanid, Ateneul Român și BCU. Am scris și aici detalii despre aceste vânători de comori pentru toată familia.

Dar de acum organizăm această activitate cu ocazia unei zile de naștere / onomastică / zi oarecare.  

Bineînțeles, activitatea este potrivită și pentru grupuri de elevi, prin programul Școala Altfel. 

Cum decurge vânătoarea de comori?

Totul durează aproximativ 2 ore.

În general, fiecare locație vine cu misiunile, indiciile aferente zonei. Deasemenea, mereu adăugăm misiuni, provocări și schimbăm indiciile atunci când revenim la aceeași locație. Nicio vânătoare nu este la fel, chiar dacă se desfășoară în aceeași zonă/ același parc.

Vânătoarea de comori vine la pachet și cu diferite joculețe de cunoaștere, ice-breaking, formarea de echipe, pentru a umple timpul frumos, înaintea sau după activitatea propriu-zisă.

 

Copiii au câte 20-40 de misiuni (în funcție de vârstă) - indicii de rezolvat, în aproximativ 2 ore. Se formează 2-3 echipe de câte 3-5 participanți, explicăm regulile pe scurt și dăm startul vânătorii de comori. Participanții aleargă, sunt entuziasmați, dau atenție la detalii, rezolvă provocările, pozează indiciile etc. La final, fiecare echipă găsește propria comoară, pentru a da prilejul tuturor să se bucure de experiență. Și părinții pot participa!

Ce se afla în comoară? 

Noi vom așeza un mesaj de felicitare în fiecare cufăr și o ciocolată sau acadea., împreună cu un mic suvenir. Cufărul este de dimensiuni mici, aproximativ 20 x 15 cm. Părintele sărbătoritului / cadrul didactic poate adăuga, în funcție de preferințe, un alt premiu / cadou pentru partipanți, după ce ne comunică acest lucru. Organizatorii vor lua aceste premii de la părinți și le vor ascunde, pentru a fi găsite împreună cu cuferele de comori. Idei de premii opționale, în funcție de buget: Puzzle de rezolvat după vănătoare, la masa festivă / Diverse dulciuri speciale / Tricouri, șepci personalizate / Boardgames (Jocuri de societate)

Unde se poate desfășura activitatea de vânătoare de comori?
 
1. Parcul Tineretului - zona Cafeneaua Actorilor 
2. Grădina Ateneului Român și BCU (urbană)
3. Parcul Carol 
4. Parcul Herăstrău - Zona spre Șos Nordului - Roata mare
5. Muzeul Satului 
6. Parcul Operei
7. Parcul Cișmigiu
8. Parcul Grădina Icoanei
9. Parcul Mogoșoaia
Locația poate fi și alta, la cerere. 

Opțiuni de organizare a mesei festive

În general după această activitate, copiii prind poftă maaare de mâncare, așadar trebuie să stea undeva să mănânce. Dacă optați pentru varianta Vânătoare de comori + masă, variantele de restaurante sunt:

Parcul Carol - La restaurantul Dineș se poate servi mâncare potrivită pentru un eveniment familial, privat: pizza, șnițele etc. Prețurile sunt modice, există oferte de prânz, iar atmosfera este una plăcută. Au și terasă mare pentru zilele însorite. Tortul poate fi adus din exterior, cu eticheta de conformitate.

Parcul Tineretului -  Cafeneaua Actorilor.

Muzeul Satului - Restaurantul din cadrul muzeului sau alt restaurant din zonă.

Parcul Herăstrău - Trattoria il Calcio sau alt restaurant. 

Pentru fiecare locație se găsește o soluție.

În loc de restaurant, se poate lua organiza un picnic în parc, la foișoare sau pe pături. În orice caz, oganizarea mesei rămâne în grija beneficiarului (alegerea locației, rezervare, comandă). Avem și un pachet complet, cu vânătoare + masă +  atelier de creație / jocuri pe echipe  /atelier educativ:  detalii aici.

Rezumat:
Durata: 2 ore. Activitatea începe în jurul orei 10 - 11 a.m. În unele cazuri se poate realiza și după-amiaza. de stabilit de comun acord. 
Ce cuprinde: Vânătoare de comori, scurt istoric al zonei și mici joculețe
Număr participanți: de la 6 - 15 participanți., împărțite in 2 - 3 echipe a câte 3-5 participanți
Organizatori: 1-2, pentru max 10 persoane.
Atenție! Pentru grupuri mai mari de 10 participanți, pentru a nu mări tariful, va fi nevoie de dumneavoastră. Avem nevoie de încă o persoană pentru a sta cu cea de-a treia echipă. În acest sens, persoana mandatată de dvs. se va întalni cu organizatorii noștri cu aproximativ 15 minute înaintea începerii activității pentru a se familiariza cu indiciile și cu traseul. Nu trebuie să vă faceți grija, pentru că va fi o activitate plăcută și interesantă. Trebuie doar să supravegheați echipa și să ajutați dându-le un indiciu, dacă este nevoie.
Cât costă?
Preț: 350 lei total, incluzând: vânătoare de comori, jocuri, materiale necesare, diplome de participare, ciocolățică / acadea / suvenir
Preț pentru Parcul Mogoșoaia sau altă locație lângă București: 450 Lei
Preț pentru Muzeul Satului: 350 Lei + 10 lei/copil taxa eveniment + preț bilet intrare copii/adulți însoțitori. Aceasta este politica lor.
Pentru grupuri mai mari, vă rugăm să ne contactați.
Cuvinte cheie: vanatoare de comori | idei zi de nastere | activitati bucuresti | scoala altfel | idei scoala altfel | activitati non-formale | activitati elevi