Hai în inima României într-o tabără de vară (Sibiu- 22-27 Iunie 2020)

Preț: 700 RON

Durată: 6 zile

De ce aleg oferta: Timpul va fi petrecut cu folos, determinându-i pe tineri să facă față unor provocări sau persoane noi și diferite, să fie activi, să petreacă timp și în natură, oferindu-le amintiri de neuitat.

Oferta include: Pensiune completă, activități, ghizi, formatori, materiale incluse, asistență medicală

Hai în inima României într-o tabără de vară (Sibiu- 22-27 Iunie 2020)

Râu Sadului, un loc retras de spațiul urban, se află situat la 30 km de Sibiu, în mirificul cadru natural al munților  Cindrel și Lotrului, în comuna Râu Sadului.

Echipa SOCA TOUR s-a gândit că este un loc propice pentru a îmbina utilul cu placutul, organizând o tabără de vară de 6 zile pentru elevii cu vârsta cuprinsă între 7-14 ani.

Jocuri, activități în echipă, ateliere practice și educative, vizite turistice, drumeții, toate țintind spre împărtășirea bucuriei, redescoperirea de sine și  a celuilalt și spre dezvoltarea armonioasă a personalității.

Hai și tu cu noi! Încă nu te-am convins? Îți propunem să citești programul taberei, care suntem siguri că va fi pe placul copiilor tăi!

Ziua 1. Primirea participanților

Sosirea la locație în intervalul 12:00- 16:00. Ne întâlnim, ne cunoaștem și pornim împreună într-o frumoasă aventură! Urmează o sesiune de activități de cunoaștere (a celorlalți, de sine), de împărțire a echipelor, jocuri de ice-breaking, energizere și creare de steaguri, ne vom amuza când fiecare echipă se va prezenta și vom continua cu activitățile de seară.

Ziua 2. Mens sana in corpore sano

După înviorarea pe muzică și un mic dejun sănătos, mergem în drumeție pentru a vedea împrejurimile, a ne bucura de aerul tare montan, pe parcursul traseului elevii participând și la o vânătoare de comori. După amiază vine momentul instruirii prin atelierele de dezvoltare psihoemoțională și cognitivă alese de dumneavoastră, al căror scop este să dobândească mai multă încredere în ei, acesta fiind poate primul lor contact cu independența, să devină mai rezistenți, mai comunicativi, mai veseli și mai stăpâni pe ei înșiși.

Ziua 3. Prietenie, inițiativă, concentrare

În această zi ne dezvoltăm spiritul de echipă, spiritul de inițiativă, ne focusăm pe rezolvarea problemelor, stimulăm creativitatea prin jocurile pe echipe și activitățile sportive. După o așa zi plină, ne delectăm cu o proiecție de film sau karaoke.

Ziua 4. Micii artiști în acțiune

Continuăm aventura noastră și vom învăța unul din meșteșugurile zonei, iar după amiază copiii vor interacționa cu un formator în cadrul unui atelier de dezvoltare personală. Seara vor avea ocazia să se cunoască mai bine și să se bucure în preajma unui foc de tabără.

Ziua 5. Ziua excursiei

Ca în toate celelalte zile, dorim sa organizăm ceva inedit. Astfel, în această zi vom pleca în excursie cu autocarul sub supravegherea și îndrumarea staff-ului. Vom vizita centrul vechi la Sibiului, vom mânca o înghețată pentru a ne răcori și apoi vom pleca spre Muzeul ASTRA din apropierea Sibiului, pentru a ne conecta cu valorile tradiționale ale satului românesc.

Ziua 6. La revedere, tabără!

A venit momentul să ne luăm rămas bun. Camarazii primesc premiile și urările de sfârșit de tabără, iar după masa de prânz vom pleca spre casă cu gândul la experiențele din aceste zile.

Sub egida MENS SANA IN CORPORE SANO, vă așteptăm să petreceți un timp cu folos cu noi în tabără! 

Tarif: 700 Lei/ persoană- fără transport și 860 Lei/ persoană cu transport (autocar din/ către București)

Din București plecarea se face organizat, elevii fiind însoțiți, supravegheați și animați de ghizii noștri.

Ce include costul de participare:

- cazare Hoteluri/Pensiuni 3* cu pensiune completă (3 mese pe zi) - camere 2,3,4 locuri, cu baie proprie; locațiile de cazare alese dețin licență 3*, săli de activități, curți încăpătoare, restaurant propriu, baie proprie în camere sau apartamente, WiFi, parcare, opțional piscină;

- Spațiu vast pentru activități, sală pentru ateliere;

- Ateliere educative, jocuri și acitivități interactive susținute de traineri autorizați în diverse domenii, ghizi profesioniști și animatori/instructori cu experiență;

- Excursie conform programului;

- Gustări în timpul atelierelor;

- Materiale și consumabile, diplome și premii surpriză pentru toți copiii;

- Poze în format electronic;

- Gratuități pentru cadre didactice

- Asistență medicală.

Ce nu include costul de participare:

- Acolo unde nu este inclus, transportul cu autocarul se calculează la cerere în funcție de nr. de participanți și de orașul de proveniență)

- Biletele de intrare la obiectivele turistice;

- Alte servicii decât cele menționate mai sus.

Înscrieri pentru tabără se fac prin SMS/Whatsapp/Email/Telefonic, apoi prin completarea fișei de inscriere și achitarea unui avans de 20% din tariful de mai sus. Diferența, se achită cel mai târziu la sosirea la pensiune.

Contact: 0729845518 sau 0732464636

E-mail: contact@socatour.ro

Cuvinte cheie: tabere de vara | sibiu | tabere sibiu | tabere copii | tabere | tabere elevi | dezvoltare personala