Tabăra de tradiție și cultură în inima României (Sibiu- 22-27 Iunie 2020)

Preț: 700 RON

Durată: 6 zile

De ce aleg oferta: Timpul va fi petrecut cu folos, determinându-i pe tineri să facă față unor provocări sau persoane noi și diferite, să fie activi, să petreacă timp și în natură, oferindu-le amintiri de neuitat.

Oferta include: Pensiune completă, activități, ghizi, formatori, materiale incluse, asistență medicală

Tabăra de tradiție și cultură în inima României (Sibiu- 22-27 Iunie 2020)

Râu Sadului, un loc retras de spațiul urban, se află situat la 30 km de Sibiu, în mirificul cadru natural al munților Cindrel și Lotrului, în comuna Râu Sadului.

Echipa SOCA TOUR s-a gândit că este un loc propice pentru a îmbina utilul cu placutul, organizând o tabără de vară de 6 zile pentru elevii cu vârsta cuprinsă între 7-14 ani.

Jocuri, activități în echipă, ateliere practice și educative, vizite turistice, drumeții, toate țintind spre împărtășirea bucuriei, redescoperirea de sine și  a celuilalt și spre dezvoltarea armonioasă a personalității.

Hai și tu cu noi! Încă nu te-am convins? Îți propunem să citești programul taberei, care suntem siguri că va fi pe placul copiilor tăi!

 

Ziua 1. Primirea participanților

După o scurtă oprire la m-rea Cozia de pe Valea Oltului, pentru a  vedea minunatele peisaje și a afla câteva dintre secretele pe care le ascunde, ne vom continua drumul pentru a ajunge în Râu Sadului, în mijlocul naturii. După ce ne cazăm, vom începe binecunoscutele activități de cunoaștere prin care suntem siguri că vom afla cu toții lucruri uimitoare despre voi. Ca în orice tabără de vară, este nevoie și de puțină competiție. Așadar, ne vom împărți pe echipe și vom face câteva jocuri de ice-breaking, energizere, iar mai pe urmă ne vom realiza un simbol care să ne reprezinte echipa. Distracția e în toi și zâmbetele sunt prezente pe chipurile fiecăruia... Așadar, am spus START taberei de vară, după care vom lua cina și vom continua cu activitățile de seară.

Ziua 2. Mens sana in corpore sano

Ca să prindem energie vom lua un mic dejun sănătos, dar nu înainte de a face o scurtă înviorare pe muzică (preferata noastră). Suntem mici aventurieri și ne plac provocările noi, așa că vom porni într-o drumeție pentru a vedea împrejurimile, a ne bucura de aerul tare montan, pe parcursul traseului elevii participând și la o vânătoare de comori. Suntem curioși cine va găsi cufărul fermecat! După ce vom lua prânzul si după o scurtă siestă, reîncepem activitățile, printr-un atelier dedicat copiilor - "Spune-mi o poveste!". Copiii descoperă astfel povești din literatura română și universală, ba chiar și istorii inedite, scrise de autori contemporani. Și dacă tot avem echipele formate, să-i dăm drumul la o competiție prin activități sportive. Seara vom lua cina, după care vom avea câteva surprize.

Ziua 3. Prietenie, inițiativă, concentrare

În această zi, vom participa la un atelier de creație, în care vom învăța să realizăm brățări și alte simboluri ale prieteniei handmade.  Ne dezvoltăm spiritul de echipă, spiritul de inițiativă, ne focusăm pe rezolvarea problemelor și stimulăm creativitatea prin alte jocuri pe echipe și activități sportive (tras cu arcul) la care vom lua parte. După o așa zi plină, ne delectăm cu o proiecție de film sau vom cânta karaoke.

Ziua 4. Micii artiști în acțiune

După înviorarea pe ritmuri muzicale și un mic dejun copios, vom continua aventura noastră prin învățarea unuia dintre meșteșugurile zonei (pictarea icoanelor pe sticlă), iar după amiază copiii vor interacționa cu un formator în cadrul unui atelier de dezvoltare personală interactiv, pe placul copiilor. După cină și câteva jocuri, seara vor avea ocazia să se cunoască mai bine și să se bucure în preajma unui foc de tabără, unde vom cânta la chitară și câteva cântecele ritmate de munte.

Ziua 5. Ziua excursiei

Urmează mult așteptata zi a excursiei! Astfel, ne vom îmbarca și vom porni cu autocarul sub supravegherea și îndrumarea staff-ului spre un oraș cultural, și anume Sibiu. Vom vizita centrul vechi al acestuia, ne vom urca în Turnul Sfatului pentru a admira priveliștea de la înălțime și vom mânca o înghețată pentru a ne răcori. Apoi, vom pleca spre Muzeul ASTRA din apropierea Sibiului, pentru a ne conecta cu valorile tradiționale ale satului românesc. Ne vom întoarce seara, împărtășind impresiile despre toate aceste zile petrecute în tabără.

Ziua 6. La revedere, tabără!

A venit momentul să ne luăm rămas bun. Camarazii primesc premiile și urările de sfârșit de tabără, iar după masa de prânz vom pleca spre casă cu gândul la experiențele din aceste zile.

Sub egida MENS SANA IN CORPORE SANO, vă așteptăm să petreceți un timp cu folos cu noi în tabără! 

Tarif: 700 Lei/ persoană- fără transport și 860 Lei/ persoană cu transport (autocar din/ către București)

Din București plecarea se face organizat, elevii fiind însoțiți, supravegheați și animați de ghizii noștri.

Ce include costul de participare:

- cazare Hoteluri/Pensiuni 3* cu pensiune completă (3 mese pe zi) - camere 2,3,4 locuri, cu baie proprie; locațiile de cazare alese dețin licență 3*, săli de activități, curți încăpătoare, restaurant propriu, baie proprie în camere sau apartamente, WiFi, parcare, opțional piscină;

- Spațiu vast pentru activități, sală pentru ateliere;

- Ateliere educative, jocuri și acitivități interactive susținute de traineri autorizați în diverse domenii, ghizi profesioniști și animatori/instructori cu experiență;

- Excursie conform programului;

- Gustări în timpul atelierelor;

- Materiale și consumabile, diplome și premii surpriză pentru toți copiii;

- Poze în format electronic;

- Gratuități pentru cadre didactice

- Asistență medicală.

Ce nu include costul de participare:

- Acolo unde nu este inclus, transportul cu autocarul se calculează la cerere în funcție de nr. de participanți și de orașul de proveniență)

- Biletele de intrare la obiectivele turistice;

- Alte servicii decât cele menționate mai sus.

Înscrieri pentru tabără se fac prin SMS/Whatsapp/Email/Telefonic, apoi prin completarea fișei de inscriere și achitarea unui avans de 20% din tariful de mai sus. Diferența, se achită cel mai târziu la sosirea la pensiune.

Contact: 0729845518 sau 0732464636

Cuvinte cheie: tabere de vara | sibiu | tabere sibiu | tabere copii | tabere | tabere elevi | dezvoltare personala