Descoperă la pas centrul istoric

Preț: 10 RON/elev

Durată: 2 ore

De ce aleg oferta: Nu poți prețui orașul natal dacă nu îl cunoști, cu bune și cu rele. Poți descoperi fragmente din istoria românilor doar parcurgând Calea Victoriei și apoi pășind pe străzile centrului vechi.

Oferta include: Tur ghidat

Nu poți prețui orașul natal dacă nu îl cunoști, cu bune și cu rele. Poți descoperi fragmente din istoria românilor doar parcurgând Calea Victoriei și apoi pășind pe străzile centrului vechi. Fiice și soții de domnitori, voievozi, regi, oameni de cultură, scriitori, artiști, edificii-simboluri ale culturii și creștinismului, toate se întrepătrund cu modernitatea zilelor noastre. 

Vă așteptăm într-un tur ghidat de aproximativ 2 ore sa descoperim zona Pieței George Enescu, Piața Revoluției, zona Lipscanului si a Străzii Franceze împreună cu poveștile care readuc în prim plan atmosfera vremii. 

Când tinerii suverani au ajuns la Bucureşti, după nuntă, Carol i-a spus Elisabetei: „Iată palatul!“. „Unde?“, a întrebat principesa, văzând în faţa ochilor o casă modestă, cu etaj. „Uite, aici unde intrăm“, i-a răspuns imperturbabil Carol. În timpul domniei lui Carol I, Bucureştii aveau să se transforme dintr-un târg oriental într-o capitală europeană, supranumită de unii „Micul Paris“. 

Vă invităm sa o redescoperim

Deschide pliantul tururilor ghidate care poate fi împărțit la școala/centrul de activitate dorit pentru a-l prezenta îndrumătorilor. Pe site informațiile despre tururi sunt actualizate. 

Pentru informații, contactați-ne la numărul de telefon 0729845518 sau prin e-mail contact@ socatour.ro. 

Hartă:

Cuvinte cheie: activitati cu elevii in Bucuresti | tur ghidat in Bucuresti | descopera capitala