Tabără de vară la Hotel Brukenthal în Avrig 2024

Preț: de la 1750 RON

Durată: 6 zile

De ce aleg oferta: Vară și căldură, iar copii tăi au dorința de a-și consuma energia prin diferite activități. Îți propunem să-i lăsați pe mâinile noastre pentru câteva zile. Cu siguranță nu veți regreta!

Oferta include: Pensiune completă, activități, ghizi, formatori, materiale incluse, piscină

Vizualizați oferta completă de tabere în format  individual PDF, ușor de accesat, distribuit și printat. - Click.

Se poate plăți și cu vouchere/card de vacanță

Vă invităm să vizualizați cele mai noi fotografii din taberele precedente pe pagina de Facebook, în albumele create pe www.facebook.com/SocaTour

Vizualizați mai jos super ofertele pentru taberele cu locuri rămase disponibile, din vara 2024. 

Taberele se pot organiza și în alte vacanțe școlare, la cerere. Pentru ofertele de tabere de iarnă, accesați categoria „Tabere de iarnă - ski și săniuș”.

plata cu vouchere de vacanta

Tabără de vară în Avrig 

Hotel Brukenthal

Tarife de la 1750 Lei/persoană

Capacitate: 55-60 locuri

O nestemată arhitecturală a Transilvaniei, ascunsă între păduri și munți, își face auzită vocea. Se adaugă facilitățile potrivite pentru o tabără de neuitat și gata…așteptăm înscrierile! Această locație deține piscină și spațiu vast pentru activități.

https://travelminit.ro/ro/cazare/hotel-palatul-brukenthal-avrig

Pachetul include:


 Cazare în camera de 2-4 persoane;
 Pensiune completă, apă și gustări între mese și activități;
 1 Coordonator la fiecare 8-10 participanti;
 Acces la piscină; 
 Excursie la obiectivele din zonă, stabilite de comun accord, precum și o activitate surpriză;
 Drumeție și Foc de tabără;
 Materiale auxiliare, diplome, souvenir;
 Gratuități pentru cadrele didactice
 Cafea , ceai, apă gratuite pentru profesori, soferi,animatori.

Transportul cu microbuz / autocar se poate furniza la cerere, la cele mai avantajoase costuri. 200-300 Lei / persoană, în funcție de nr. de locuri și alte variabile

 

Obiective turistice în județul Sibiu

  • Muzeul Icoanelor pe sticlă din Sibiel - 3-5 lei/persoană
  • Muzeul în aer liber Astra - 7 lei/persoană
  • Turul Orașului Sibiu 
  • Castelul de lut din Valea Zânelor -10 lei/persoană
  • ARKA PARK – Parc Aventura - 50 lei/persoană
  • Ferma de Cerbi de la Poiana Neamțului - 15 lei/persoană
  • Alte obiective, la cerere

 

  • tariful este același și pentru părinții / rudele însoțitoare ale copiilor;
  • plata se poate face cash/ transfer/ card de vacanță/ sau în rate

 

Informații și rezervări:

0729 845 518 Iulian Soca 

Email: contact@socatour.ro

Website: www.socatour.ro/ro

Facebook: Soca Tour Romania

Aici imagini din tabara la Avrig in 2022 https://www.facebook.com/media/set/?set=a.2023901587814900&type=3

Participarea în tabără poate fi cea mai bună alegere pentru vara aceasta!
După mai mulți ani de tabere, știm cum să îți oferim o experiență bogată și împlinitoare pe parcursul verii.

Misiunea Taberei "Soca Tour România" este să ofere copiilor și tinerilor o experiență vie a relației lor cu semenii lor, într-un mediu natural, istoric, recreativ și educativ. În felul acesta încercăm să le oferim premisele unei dezvoltări armonioase, trup și suflet, ca temelie sigură în viața de adult.

BENEFICII

În tabără, copiii și tinerii pot descoperi noi sensuri ale lumii din exteriorul și din interiorul lor, prin experiențele pe care le trăiesc și care devin astfel surse de învățare.

 Tabăra este totodată o alternativă sănătoasă de petrecere a timpului liber, un mediu în care participanții leagă noi prietenii și se bucură de frumusețile naturii.

 Poți să-ți faci prieteni pe viață și să-ți dezvolți abilități care țin de lucrul în echipă de munca în echipă. Vei învăța multe de la directorii noștri de tabără, de la psihologi, îndrumători spirituali, coordonatori de ateliere, colegi și mai ales de la copii.


 Dezvoltarea creativității, dezvoltarea atenției distributive și flexibilitatea în diferite situații.

 Ateliere de improvizație, teatru și dans, public speaking, tehnici și forme muzicale, modelaj și pictură, artă cu ață și multe altele. 

 Toate acestea duc la o mai bună dibăcie, coordonare, disciplină, echilibrare și relaxare corporală. Astfel ajutând la o mai bună funcționare în celelalte arii ale vieții. Este sănătos, fiindcă este o legătură strânsă între mobilitatea fizică și cea mentală. 

 Faptul că se lucrează împreună cu alte persoane, că învață o mișcare repetitivă, o coregrafie,un text, o bătaie pe ritm sau un cântec, îi fac să înțeleagă ca orice este posibil cu puțină motivație, disciplină și muncă.
De aceea, viziunea noastră se referă la crearea unui mediu sigur,distractiv și educativ pentru copii și tineri, în care ei se pot dezvolta personal (emoțional, spiritual, fizic etc), în care se pot împrieteni, auto-depăși, și pot deveni astfel adolescenți independenți și responsabili, și chiar adulții de mâine.

IMPLICARE
În tabără nu doar îi distrăm pe copii, ci îi și implicăm. Fiecare activitate se desfășoară cu asistența personalului nostru calificat, care îi provoacă pe cei mici să deprindă abilități noi și să le îmbunătățească pe cele vechi. Prin încurajare, copiii învață mai mult despre ei înșiși și despre propriul potențial.

DISTRACȚIE
Ce ar fi o tabără fără distracție? Simțindu-se bine, participanții sunt motivați să încerce activități noi. Distracția și timpul petrecut împreună umplu tabăra de zâmbete și creează prietenii de o viață.

ÎNVĂȚARE
În tabără, copiii și tinerii învață atât din experiențele pe care le trăiesc, cât și din instruirea oferită de personalul nostru în cadrul activităților. Prima parte a fiecărui atelier este dedicată instruirii, iar cea de-a doua exersării noilor abilități într-un mediu distractiv, organizat si necompetitiv.

PRIETENIE
Prieteniile care se formează în tabără sunt unul din motivele pentru care participanții noștri se întorc an după an. Împărțirea pe grupe de vârstă, activitățile de construire a echipei, jocurile, atelierele și asistența oferită de animatori îi încurajează pe copii să se împrietenească, chiar și pe cei care au dificultăți în acest sens.

SPIRITUALITATE
Tabăra „Soca Tour România” își propune să creeze totodată un mediu în care copiii și tinerii să poată trăi credința creștină prin relaționarea cu Dumnezeu și cu cei din jurul lor. Astfel, rugăciunea de dimineață și de seară, de dinainte și de după masă, vizitarea unei mănăstiri într-una din zilele taberei sunt prilejuri de cunoaștere, de apropiere și exersare a credinței și totodată ocazii de cunoaștere aprofundată a sinelui și a celorlalți într-un mod mult mai profund.

LUCRUL ÎN ECHIPĂ
Pe tot parcursul programului de tabără, participanții sunt provocați să lucreze împreună. Obiectivele unei echipe pot fi atinse atunci când fiecare membru reușește să ofere celorlalți și să primească de la ei atenție, respect, timp și sprijin. Odată învățată, aceasta este o lecție pe care o vor reține pentru tot restul vieții.

RESPONSABILITATE
În tabără, copiii învață valoarea propriilor contribuții. Fie că este vorba de a-și ajuta colegul de camera, colegii de echipă, de a păstra curățenia în cameră, de a fi punctual sau de a respecta înțelegerile din contractul de valori al grupului și cele stabilite în prealabil de comun accord la începutul taberei; participanții înțeleg că au un rol și că de îndeplinirea lui depinde bunul mers al taberei.

DECONECTARE
Tabăra oferă o alternativă lumii virtuale a jocurilor pe tabletă, telefon și calculator: o lume a naturii, sporturilor, artelor și a aventurii. Participanții învață să se bucure de conviețuirea cu ceilalți și să intre în contact cu natura ca dar al lui Dumnezeu și mediu reconfortant pentru suflet și trup.

Viața în tabară

Structură program:
 Fiecare copil participă la activități împreună cu colegii de echipă și animatorul lor. Grupele de participanți sunt formate în funcție de vârstă și înălțime, astfel să existe omogenitate și echilibru în echipă.


 Programul unei zile cuprinde 5 ateliere pentru fiecare echipă, la care se adaugă 1 activitate comună, seara.
 Ziua de tabără începe cu trezirea, la ora 8:00. Conduși de animatorii lor de la o activitate la alta, participanții au un timp de odihnă după masa de prânz (siesta).
 Ultima activitate a zilei se termină la ora 22.00.

Programul orientativ de tabără va avea următoarea structură:
 08:00: Trezirea
 08:30: Înviorarea
 09:00: Micul dejun cu rugăciunea „Tatăl nostru”
 09:30: activitatea 1
 10:30: Pauză
 10:45: activitatea a 2-a
 11:45: Pauză
 12:00: activitatea a 3-a
 13:00: Pauză
 13:30: Prânzul
 14:00: Siesta
 15:30: activitate a 4-a
 16:30: Pauza
 16:45: activitate a 5-a
 17:45: Pauza
 18:00: Grup de reflectie/activitate de grup
 19:00: Cina
 19:45: Pauză
 20:00: Programul de seară
 22:00: Timp de socializare la cameră
 23:00: Stingerea

Recomandări pentru bagaj și detalii de avut în vedere înainte de plecarea în tabără:

- Încălțăminte sport (rezistentă);
- Pantaloni scurți și lungi;
- Hanorac, 5-6 tricouri;
- Pălărie sau șapcă;
- Costum de baie;
- Haină de ploaie;
- Săpun/gel de duş, şampon, periuță și pastă de dinți, prosop;
- Lanternă, baterii;
- Papuci de apă sau șlapi (pentru mers la piscină)
- Un mic rucsac de folosit în drumeţii;
- Sac pentru hainele murdare;
- Medicamente – pentru copiii cu probleme de sănătate (acestea se vor administra sub supravegherea echipei sau a profesorului însoțitor);
- Opțional: Instrumente muzicale (pentru copii care știu să cânte la chitară, flaut, fluier etc).
A se evita încărcarea excesivă a bagajului!
Un bagaj mai mic încape mai bine în cala autobuzului și este mai ușor de manevrat.

La sosire, după cazare, participanții vor prezenta coordonatorului taberei o ADEVERINȚĂ de la medicul de familie (cu mențiunea „clinic sănătos” sau „apt pentru a merge în tabără”; sau un aviz epidemiologic) eliberată cu 48 de ore înainte de sosire. Asta în cazul în care nu a fost trimisă pe adresa de email contact@socatour.ro. Practic, ar trebui să luați această adeverință cu cel mult 3 zile înainte de tabără de la medicul dvs de familie.

Opțiunea de cazare cu privire la colegul/a de camera va fi după cum dorește fiecare. Celor care nu au o opțiune anume cu privire la colegul de cameră, li se va repartiza un coleg / o colegă, de vârstă apropiată, dacă numărul total de înscriși și centralizarea opțiunilor permite aceasta.

Am ales pentru dumneavoastră unele diintre cele mai potrivite locații din fiecare zonă, având condiţii de cazare si masă excelente, servicii de calitate şi o panoramă deosebită. Facilitățile locurilor de cazare sunt în general: băi proprii, restaurant, sală de mese, terasă însorită, sală de conferinţe/activități dotată cu ecrane de proiecţie, videoproiectoare, flipchart, boxe, terenuri pentru activitati indoor si out-door, curte, grădină, spațiu verde, loc pentru picnic, piscine, șezlonguri bar la piscină, parcare, internet, Wi-Fi.

Camerele de la locațiile de cazare sunt de 2 / 3 / 4 locuri în general, dar numărul de paturi poate fi suplimentat la cerere. Vom încerca să onorăm toate opțiunile precizate în formularele de înscriere, în funcție de capacitatea hotelului și de celelalte persoane cazate în tabără. Fetele și băieții pot sta în aceeași cameră doar dacă sunt frați.

Evenimente special din cadrul taberelor

VILLAGE BOUND: Echipa primește misiunea de a răspunde contra-timp unor întrebări despre stațiunea/locul unde ne vom caza. Pentru a afla toate răspunsurile, participanții vor apela la orice resurse pot gasi, de la ghiduri turistice pana la localnici.

KRACA PAKA: o seară plină de distracție, de la probe amuzante și scenete până la mimă, îndeletniciri și provocări inginerești!

SEARA TALENTELOR: desen, dans, voce, instrumente muzicale? Fiecare participant are ocazia să-și impărtășească talentul cu restul taberei.

ORIENTAREA DE NOAPTE: aptitudinile învățate la Orientare sunt cel mai bine puse la încercare pe întuneric. Impreună cu animatorii, echipa are misiunea de a completa un traseu prin stațiune sau pădure cu lanterna si busola.

TREASURE HUNT: Este unul dintre cele mai solicitante jocuri de exterior. Dar tocmai în asta stă frumusețea acestei activități extrem de amuzante, care testează atât intuiția, talentul de exploratory, curiozitatea, dar și spiritul de echipă. Cel care organizează vânătoarea de comori are cea mai grea misiune. Echipele care vor găsi cele mai multe obiecte conform indiciilor de pe harta primită vor fi la un pas de comoara ascunsă.

FOC DE TABĂRĂ: in ultima seară a taberei, ne adunăm cu toții pentru un uriaș foc de tabără. Chitară, cântece, bună dispoziție.
LANSAREA DE LAMPIOANE, 
DESCOPERIREA ÎNGERAȘULUI, 
CORESPONDENȚA TABEREI, 
BĂTAIA CU BALOANE CU APĂ, 
ATELERELE CREATIVE, 
PLIMBAREA CU TRACTORUL PESTE DEALURI ȘI VĂI,
SEARA DE FILM,
SEARA DE JOCURI,
FESTIVITATEA DE PREMIERĂ sunt doar câteva din activitățile pe care le desfășurăm în Tabăra de Vară

Ne dorim ca experiențele trăite de copii și tineri în Tabăra Soca Tour România, din această vară să-i încânte și să devină surse de învățare pe care să le folosească în viață.

Așadar... să ne vedem cu bine vara aceasta! 

Cuvinte cheie: tabere de vara | busteni | tabere busteni | tabere copii | tabere | tabere elevi | dezvoltare personala