Jurnal de călătorie

Nu vrem să ne lăudăm, dar este necesar să afișăm ceea ce alții au lăsat în scris în urma unei colaborări cu noi. Se spune că gândurile bune merită împărtășite, de aceea vă rugăm să ne scrieți câteva rânduri despre experiența dumneavoastră, iar noi o vom posta. Vă mulțumim! 

„Mulțumim pentru tot! A fost foarte interesant!”  (Angela Ionete, profesoară la Șc. Eugen Barbu din București)

„Dacă ar fi să descriu activitățile Soca Tour în trei cuvinte, aș spune: profesionalism, dedicare și bucurie. Copiii au fost încântați de itinerariile și activitățile propuse, informațiile transmise au fost adaptate particularităților de vârstă și prezentate intr-un mod atractiv, prin joculețe și concursuri." (Claudia Ilinca, pe vremea când era profesoară la Șc. Sfinții 3 Ierarhi din București)

„Iulian Soca nu e doar un minunat ghid prin București și prin țară, ci un om disponibil să ajute fiecare participant la călătorie să se simtă bine, să descopere, să facă din orice itinerariu un drum onest spre istorie, cultură, tradiții și...chiar spre descoperirea de sine. Suntem încântați de colaborarea cu Soca Tour și vom continua parteneriatul mult timp de aici înainte. Felicitări!” (Pr. Mihai Gojgar, Biserica Sf. Dumitru-Poștă, Paraclis Universitar)