Tabere de familie 18-21/22/23 august 2024, Pensiunea Almaș 4****, Neamț

Preț: de la 1300 Lei

Durată: 4-6 zile

De ce aleg oferta: Veți avea ocazia să vă reconectați cu cei dragi și cu alți participanți prin ateliere si excursii, activități în natură, timp liber, voie bună

Oferta include: Cazare + pensiune completă + asistență turistică + activități, ateliere

Vizualizați oferta completă de tabere în format  individual PDF, ușor de accesat, distribuit și printat. - Click.

Se poate plăți și cu vouchere/card de vacanță

Vă invităm să vizualizați cele mai noi fotografii din taberele precedente pe pagina de Facebook, în albumele create pe www.facebook.com/SocaTour

Vizualizați mai jos super ofertele pentru taberele cu locuri rămase disponibile, din vara 2024. 

Taberele se pot organiza și în alte vacanțe școlare, la cerere. Pentru ofertele de tabere de iarnă, accesați categoria „Tabere de iarnă - ski și săniuș”.

plata cu vouchere de vacanta

Tabăra de familie 


18 - 21/22/23 august 2024, Pensiunea Almaș 4****, Neamț

Tabăra este potrivită pentru toate vârstele

Tarif: de la 1300 - 2300 lei/persoană (numărul de zile îl alegeți dvs, de la 4 la 6 zile)


Lăsați grijile, aglomerația și tumultul orașului în urmă și haideți cu toții în taberele de FAMILIE!

Veți avea ocazia să vă reconectați cu cei dragi și cu alți participanți, prin:

- ateliere pentru părinți
- activități antrenante pentru copii
- excursii în zonă, plimbare cu bicicleta
- acces la piscina exterioara

- timp liber pentru relaxare
- voie bună

Din când în când avem nevoie să ne regăsim. Să ne recapitulăm prioritățile, să ne îmbrățișăm familia, să facem ceva pentru sufletul nostru, pentru bucuria noastră… Avem nevoie să ne regăsim. Pe noi înșine, pe noi în rolurile noastre esențiale, pe noi în raport cu cele din jurul nostru, într-o experiență unică de descoperire și relaxare activă.

Astfel, vă oferim o suită de activități (ateliere, vizite, activități recreative) gândite pentru fiecare membru al familiei, de la cei mai mici la cei mai mari.

În taberele de 4-6 zile special concepute pentru întreaga familie combinăm timpul petrecut împreună cu cel petrecut alături ce ceilalți participanți de aceeași vârstă și cu pauzele de relaxare, astfel încât toți participanții, de la mic la mare, să se bucure de o experiență de neuitat.

Copiii (de minim 4 ani) vor avea cercuri de arte plastice, muzică, jocuri de descoperire și gestionarea emoțiilor și vor participa la jocuri de echipă. Aceștia vor fi supravegheați pe durata participării părinților la ateliere, asigurându-le astfel posibilitatea părinților de a se focusa asupra activitățiilor.

Adolescenţii vor participa, în funcție de nevoi, la ateliere dedicate (dar și unele împreună cu părinții) despre Comunicare şi Conflicte, Dezvoltare Personală, Alimentaţie, Depășirea fricilor, Locul meu în grup şi alte subiecte sensibile, însă vor avea parte de timp liber suficient și multă voie bună.

În plus, vom putea vizita împreună obiectivele din apropiere, bucurându-ne atât de istorie, cât și de peisajele superbe ale zonelor noastre istorice!

 

Alte informații:

  • Cazarea se face la pensiunea Almaș de 4*, cu camere de 2-4 locuri și apartamente cu baie proprie, parcare, restaurant propriu, săli de activități și curte spațioasă, acces la piscina exterioara
  • Copiii sub 4 ani beneficiază de gratuitate, cu respectarea condițiilor aferente.
  • Datele sunt informative și pot suferi mici modificări.
  • Reduceri pentru familii de 3+ membri

 

ÎNSCRIERI:

Telefon: 0729845518

Email: contact arond socatour.ro 

Website: www.socatour.ro/ro

Cuvinte cheie: tabara de familie | tabere parinti | tabere familie | excursii familii | tabara copii | adolescenti si parinti