Cine este cu adevărat Mihai Viteazul?

Preț: 30 RON/ persoană

Durată: 2-3 ore

De ce aleg oferta: Deși există o tematică clară a turului, vom oferi posibilitatea de a cunoaște și alte aspecte ale zonelor vizitate: alte monumente din centrul istoric sau din preajma Bisericii Mihai Vodă. La finalul turului vom face un rezumat al vieții marelui voievod și il vom prezenta într-un mod ușor de reținut.

Oferta include: Ghidaj, materiale necesare vânătorii de comori

Vizualizați oferta completă de tabere în format  individual PDF, ușor de accesat, distribuit și printat. - Click.

Se poate plăți și cu vouchere/card de vacanță

Vă invităm să vizualizați cele mai noi fotografii din taberele precedente pe pagina de Facebook, în albumele create pe www.facebook.com/SocaTour

Vizualizați mai jos super ofertele pentru taberele cu locuri rămase disponibile, din vara 2024. 

Taberele se pot organiza și în alte vacanțe școlare, la cerere. Pentru ofertele de tabere de iarnă, accesați categoria „Tabere de iarnă - ski și săniuș”.

plata cu vouchere de vacanta

Cu toții știm că Mihai Viteazul a fost domnul Țării Românești între 1593-1600. Cine nu a auzit de actele de vitejie ale domnitorului Mihai Viteazul și de rolul său în dezvoltarea unității poporului român? Dar oare cum s-au petrecut lucrurile cu adevărat?

Vom merge pe urmele voievodului și vom descoperi locurile pe unde a pășit în București.

Ruta: Piața Sfântul Anton – Strada Franceză – Piața Națiunile Unite – Piața Constituției – Biserica Mihai-Vodă

Pe parcursul traseului elevii se vor împărți pe grupe și vor porni în căutarea unor elemente arhitecturale și obiecte pe care trebuie să le găseasca, bazându-se pe indiciile primite (ghicitori, anagrame, definiții, etc.). Fiecare lider de echipă va fotografia elementul găsit pentru a-l arăta ghidului la finalul fiecărui segment. 

Hartă:

Durata ghidajului este de aproximativ 2 ore.

Din program nu vor lipsi nici concursurile si premiile! 

 

Tarif:

  • 30 lei/persoană

Dacă grupul este mai mare de 25, se recomandă împărțirea în 2 grupe

Reduceri: 10% la turul pietonal dorit dacă se programează și un alt atelier / altă activitate / excursie , prin Soca Tour. 

Descarcă pliantele PDF cu tururile ghidate și atelierele care pot fi împărțite la școala/centrul de activitate dorit pentru a le prezenta îndrumătorilor. Pe site informațiile despre tururi sunt actualizate.  Puteti verifica lista cu celelalte tururi de București disponibile  aici.

Pentru informații, contactați-ne la numărul de telefon 0729845518 sau prin e-mail contact@ socatour.ro. 

La cerere, putem pregăti un alt traseu din cartierul școlii dumneavoastră sau din împrejurimi. Organizăm chiar și vânători arhitecturale, câștigătorii beneficiind de premii, iar toți participanții de stimulente și aplauze. :)

Transportul cu microbuz de 20, 27 sau peste 30 de locuri variază în funțtie de numărul de elevi, între 300 si 600-700 lei și este disponibil la cerere. Menționăm că punctele de întâlnire se află aproape de o gură de metrou sau stație de autobuz. 

Vă așteptăm! 

Cuvinte cheie: tur bucuresti copii | scoala altfel bucuresti | treasure hunt | vanatoare de comori | activitati copii Bucuresti