Cine este cu adevărat Mihai Viteazul?

Preț: 20 RON/ persoană (15-25 elevi) și 15 RON/ persoană (16-50 elevi)

Durată: 2-3 ore

De ce aleg oferta: Deși există o tematică clară a turului, vom oferi posibilitatea de a cunoaște și alte aspecte ale zonelor vizitate: alte monumente din centrul istoric sau din preajma Bisericii Mihai Vodă. La finalul turului vom face un rezumat al vieții marelui voievod și il vom prezenta într-un mod ușor de reținut.

Oferta include: Ghidaj, materiale necesare vânătorii de comori, diplome, premii

Cu toții știm că Mihai Viteazul a fost domnul Țării Românești între 1593-1600. Cine nu a auzit de actele de vitejie ale domnitorului Mihai Viteazul și de rolul său în dezvoltarea unității poporului român? Dar oare cum s-au petrecut lucrurile cu adevărat?

Vom merge pe urmele voievodului și vom descoperi locurile pe unde a pășit în București.

Ruta: Piața Sfântul Anton – Strada Franceză – Piața Națiunile Unite – Piața Constituției – Biserica Mihai-Vodă

Pe parcursul traseului elevii se vor împărți pe grupe și vor porni în căutarea unor elemente arhitecturale și obiecte pe care trebuie să le găseasca, bazându-se pe indiciile primite (ghicitori, anagrame, definiții, etc.). Fiecare lider de echipă va fotografia elementul găsit pentru a-l arăta ghidului la finalul fiecărui segment. 

Hartă:

Durata ghidajului este de aproximativ 2 ore.

Din program nu vor lipsi nici concursurile si premiile! 

 

Tarif:

  • 20 lei/persoana, 15-25 elevi
  • 15 lei/persoana, 26-50 elevi

Dacă grupul este mai mare de 50, se recomandă împărțirea în 2 grupe, costul rămânând de 15 lei/persoană

Reduceri: 10% la turul pietonal dorit dacă se programează și un atelier de educație sanitară, prim-ajutor, formare și evitare a dependențelor. (click aici)

 

Deschide pliantul tururilor ghidate care poate fi împărțit la școala/centrul de activitate dorit pentru a-l prezenta îndrumătorilor. Pe site informațiile despre tururi sunt actualizate. 

Pentru informații, contactați-ne la numărul de telefon 0729845518 sau prin e-mail contact@ socatour.ro. 

La cerere, putem pregăti un alt traseu din cartierul școlii dumneavoastră sau din împrejurimi. Organizăm chiar și vânători arhitecturale, câștigătorii beneficiind de premii, iar toți participanții de stimulente și aplauze. :)

Transportul cu microbuz de 20, 27 sau peste 30 de locuri variază în funțtie de numărul de elevi, între 300 si 600-700 lei și este disponibil la cerere. Menționăm că punctele de întâlnire se află aproape de o gură de metrou sau stație de autobuz. 

Vă așteptăm!