Descoperă la pas centrul istoric

Preț: 20 RON/ persoană (15-25 elevi) și 15 RON/ persoană (16-50 elevi)

Durată: 2-3 ore

De ce aleg oferta: Nu poți prețui orașul natal dacă nu îl cunoști, cu bune și cu rele. Poți descoperi fragmente din istoria românilor doar parcurgând Calea Victoriei și apoi pășind pe străzile centrului vechi.

Oferta include: Ghidaj, materiale necesare vânătorii de comori, diplome, premii

Nu poți prețui orașul natal dacă nu îl cunoști, cu bune și cu rele. Dacă vrei să te plimbi pe calea istoriei Bucureștiului, acest loc este cel mai potrivit, deoarece are foarte multe povesti de spus. Poți descoperi fragmente din istoria românilor doar parcurgând Calea Victoriei și apoi pășind pe străzile centrului vechi. Fiice și soții de domnitori, voievozi, regi, oameni de cultură, scriitori, artiști, edificii-simboluri ale culturii și creștinismului, toate se întrepătrund cu modernitatea zilelor noastre. 

Vă așteptăm într-un tur ghidat de aproximativ 2-3 ore să descoperim zona Pieței George Enescu, Piața Revoluției, zona Lipscanului si a Străzii Franceze, împreună cu poveștile care readuc în prim plan atmosfera vremii. 

Traseu: Întâlnire Hanul lui Manuc - Biserica Sf. Antonie - Curtea Veche - Strada Franceză - Biserica Sf. Dumitru - Poștă - M-rea Stavropoleos - Calea Victoriei - Piața Revoluției - Palatul Regal - Ateneul Român. 

Școlarii se vor împărți pe grupe și vor porni în căutarea unor elemente arhitecturale și obiecte pe care trebuie să le găseasca pe parcsul traseului, bazându-se pe indiciile primite (ghicitori, anagrame, definiții, etc.). Fiecare lider de echipă va fotografia elementul găsit pentru a-l arăta ghidului la finalul fiecărui segment. 

Vor fi 3-4 opriri, timp în care participanții vor afla istoria locului, vor asculta povești haioase sau cu tâlc. 

La sfârșitul turului, în Grădina Ateneului, va avea loc o vânătoare de comori. 

La final se vor premia câștigătorii, iar fiecare echipă/participant va primi diplomă și premii din partea SOCA TOUR.

Elevii vor dezvolta spiritul de echipă și atenția la detalii, precum și dorința de competiție. 

  

Tarif:

  • 20 lei/persoana, 15-25 elevi
  • 15 lei/persoana, 26-50 elevi

Dacă grupul este mai mare de 50, se recomandă împărțirea în 2 grupe, costul rămânând de 15 lei/persoană

Reduceri: 10% la turul pietonal dorit dacă se programează și un atelier de educație sanitară, prim-ajutor, formare și evitare a dependențelor. (click aici)

Vă invităm sa o redescoperim la pas, în mod inedit și interactiv, centrul Bucureștiului! 

Deschide pliantul tururilor ghidate care poate fi împărțit la școala/centrul de activitate dorit pentru a-l prezenta îndrumătorilor. Pe site informațiile despre tururi sunt actualizate. 

Pentru informații, contactați-ne la numărul de telefon 0729845518 sau prin e-mail contact@ socatour.ro. 

VIDEO PROMO TUR CENTRUL VECHI  -  SOCA TOUR 

Hartă:

Cuvinte cheie: activitati cu elevii in Bucuresti | tur ghidat in Bucuresti | descopera capitala