Vânătoare de comori, cadou pentru copii. Varianta simplă 2 ore

Preț: de la 30-40 Lei

Durată: 2.5 ore

De ce aleg oferta: În general, fiecare locație vine cu misiunile, indiciile aferente. Deasemenea, mereu adăugăm misiuni, provocări și schimbăm indiciile atunci când revenim la aceeași locație. Nicio vânătoare nu este la fel, chiar dacă se desfășoară în aceeași locație.

Oferta include: Activitate + Transport (opțional)

Vizualizați oferta completă de tabere în format  individual PDF, ușor de accesat, distribuit și printat. - Click.

Se poate plăți și cu vouchere/card de vacanță

Vă invităm să vizualizați cele mai noi fotografii din taberele precedente pe pagina de Facebook, în albumele create pe www.facebook.com/SocaTour

Vizualizați mai jos super ofertele pentru taberele cu locuri rămase disponibile, din vara 2024. 

Taberele se pot organiza și în alte vacanțe școlare, la cerere. Pentru ofertele de tabere de iarnă, accesați categoria „Tabere de iarnă - ski și săniuș”.

plata cu vouchere de vacanta

Ce faci de ziua copilului tău? 
Îți oferim o idee STRĂLUCITĂ în București sau împrejurimi!
Copiii sunt dornici să desfășoare activitități potrivite vârstei, iar acum e momentul să-i oferi șansa să petreacă o zi într-un mod inedit alături de noi și de prietenii sau colegii de școală. Poate fi o zi de naștere / onomastică / serbarea unei reușite sau pur și simplu o zi oarecare.
.
Video prezentare
.

Până acum am realizat mai multe vânâtori de comori cu grupe de clasă sau cu echipe formate din adulți sau adulți cu copii în mai multe locații din București: Muzeul Satului, Parcul Cișmigiu, Parcul Ioanid, Ateneul Român și BCU. Am scris și aici detalii despre aceste vânători de comori pentru toată familia.

Dar de acum organizăm această activitate cu ocazia unei zile de naștere / onomastică / zi oarecare.  

Bineînțeles, activitatea este potrivită și pentru grupuri de elevi, prin programul Școala Altfel. 

Cum decurge vânătoarea de comori?

În general, fiecare locație vine cu misiunile, indiciile aferente zonei. Deasemenea, mereu adăugăm misiuni, provocări și schimbăm indiciile atunci când revenim la aceeași locație. Nicio vânătoare nu este la fel, chiar dacă se desfășoară în aceeași zonă/ același parc.

Vânătoarea de comori vine la pachet și cu diferite joculețe de cunoaștere, ice-breaking, formarea de echipe, pentru a umple timpul frumos, înaintea sau după activitatea propriu-zisă.

 

Copiii au câte 20-40 de misiuni (în funcție de vârstă) - indicii de rezolvat, în aproximativ 2-2.5 ore. Se formează echipe de câte 3-6 participanți, explicăm regulile pe scurt și dăm startul vânătorii de comori. Participanții aleargă, sunt entuziasmați, dau atenție la detalii, rezolvă provocările, pozează indiciile etc. La final, fiecare echipă găsește propria comoară, pentru a da prilejul tuturor să se bucure de experiență. Și părinții pot participa!

Ce se afla în comoară? 

Noi vom așeza un mesaj de felicitare în fiecare cufăr și o ciocolată sau acadea. Cufărul este de dimensiuni mici, aproximativ 20 x 15 cm. Părintele sărbătoritului / cadrul didactic poate adăuga, în funcție de preferințe, un alt premiu / cadou pentru partipanți, după ce ne comunică acest lucru. Organizatorii vor lua aceste premii de la părinți și le vor ascunde, pentru a fi găsite împreună cu celelalte cutii de comori.

Idei de premii opționale, în funcție de buget: Puzzle de rezolvat după vănătoare, la masa festivă / Diverse dulciuri speciale / Tricouri, șepci personalizate / Boardgames (Jocuri de societate)

Unde se poate desfășura activitatea de vânătoare de comori?
 
1. Parcul Tineretului - zona Cafeneaua Actorilor 
2. Grădina Ateneului Român și BCU (urbană)
3. Parcul Carol 
4. Parcul Herăstrău - Zona spre Șos Nordului - Roata mare
5. Muzeul Satului 
6. Parcul Operei
7. Parcul Cișmigiu
8. Parcul Grădina Icoanei
9. Parcul Mogoșoaia
Locația poate fi și alta, la cerere. 

Opțiuni de organizare a mesei festive

În general după această activitate, copiii prind poftă maaare de mâncare, așadar trebuie să stea undeva să mănânce. Dacă optați pentru varianta Vânătoare de comori + masă, variantele de restaurante sunt:

Parcul Carol - La restaurantul Dineș se poate servi mâncare potrivită pentru un eveniment familial, privat: pizza, șnițele etc. Prețurile sunt modice, există oferte de prânz, iar atmosfera este una plăcută. Au și terasă mare pentru zilele însorite. Tortul poate fi adus din exterior, cu eticheta de conformitate.

Parcul Tineretului -  Cafeneaua Actorilor.

Muzeul Satului - Restaurantul din cadrul muzeului sau alt restaurant din zonă.

Parcul Herăstrău - Trattoria il Calcio sau alt restaurant. 

Pentru fiecare locație se găsește o soluție.

În loc de restaurant, puteți face un picnic în parc, la foișoare (acolo unde sunt) sau pe pături. În orice caz, oganizarea mesei rămâne în grija beneficiarului (alegerea locației, rezervare, comandă). Avem și un pachet complet, cu vânătoare + masă +  atelier de creație / jocuri pe echipe  / atelier educativ, de jumătate de zi sau o zi întreagă:  detalii aici.

Rezumat Vânătoare de comori (Treasure Hunt)
Durata: 2-2.5 ore. Activitatea începe în jurul orei 10 - 11 a.m. În unele cazuri se poate realiza și după-amiaza, stabilit de comun acord. Duminica se poate realiza doar după amiază.
Ce cuprinde: Vânătoare de comori, scurt istoric al zonei și mici joculețe
Număr participanți: de la 4 - 25 participanți., împărțiți pe echipe a câte 3-6 participanți
P.S. Puteți participa și dvs. ca părinte/însoțitorm la această activitate interactivă, opțional. În acest sens, înaintea începerii activității veți vorbi cu animatorul pentru a vă familiariza cu indiciile și cu traseul. Nu trebuie să vă faceți griji, pentru că va fi o activitate plăcută și interesantă. Trebuie doar să supravegheați echipa și să ajutați dându-le un indiciu, dacă este nevoie.
Cât costă?
4-8 participanți: 550 Lei     
9-12 participanți: 700 Lei     
13-16 participanți: 800 Lei
17-21 participanți: 900 Lei  
21-25 participanți: 1000 Lei  
Grupuri școlare: 35 lei/persoană, minim 25 participanți
Ce este inclus?
Prețurile includ: Activitatea în sine de vânătoare de comori, jocuri, materiale necesare, diplome de participare, ciocolățică / acadea. Pentru cadou mai consistent, părinții vor trebui să cumpere cadoul potrivit care va fi ascuns în cutiile de comori.
Preț pentru Parcul Mogoșoaia sau altă locație de lângă București: +150 Lei la prețurile de bază
Preț pentru Muzeul Satului: Preț de bază +10 lei/copil taxă eveniment + preț bilet intrare copii/adulți însoțitori. Aceasta este politica muzeului.
Pentru grupuri mai mari, vă rugăm să ne contactați.
Încearcă și un tur ghidat interactiv într-un cartier al capitalei, o idee de cadou potrivit pentru sărbătorit și prietenii săi! Click aici pentru detalii
Cuvinte cheie: vanatoare de comori | idei zi de nastere | activitati bucuresti | scoala altfel | idei scoala altfel | activitati non-formale | activitati elevi