Pe urmele regilor României

Preț: 35 RON/ persoană

Durată: 2-3 ore

De ce aleg oferta: De ce să nu cunoaștem istoria monarhiei mai bine? Mai toate edificiile impozante, atracțiile turistice și instituțiile datează din vremea regilor Carol I și Ferdinand. 

Oferta include: Ghidaj, materiale necesare vânătorii de comori

Vizualizați oferta completă de tabere în format  individual PDF, ușor de accesat, distribuit și printat. - Click.

Se poate plăți și cu vouchere/card de vacanță

Vă invităm să vizualizați cele mai noi fotografii din taberele precedente pe pagina de Facebook, în albumele create pe www.facebook.com/SocaTour

Vizualizați mai jos super ofertele pentru taberele cu locuri rămase disponibile, din vara 2024. 

Taberele se pot organiza și în alte vacanțe școlare, la cerere. Pentru ofertele de tabere de iarnă, accesați categoria „Tabere de iarnă - ski și săniuș”.

plata cu vouchere de vacanta

Monarhia în țara noastră a avut un rol de seamă în trecut, așa cum monarhiile altor state au avut un rol hotărâtor în istoria lor. De ce să nu o cunoaștem mai bine? Mai toate edificiile impozante, atracțiile turistice și instituțiile datează din vremea regilor Carol I și Ferdinand. 

Fie că au știut să conducă cu o mână de fier învelită într-o mănușă de catifea, fie că au avut un rol major în crearea României Mari sau au purtat o dragoste pentru țară chiar și peste hotare în vremuri de restriște, regii României au marcat epoci întregi ai trecutului nostru. 

Vrem să aducem la cunoștință faptul că nu dorim să facem politică, nici nu promovăm slogane pro monarhie (sau pro boierie), ci desfășurăm tururi tematice în București cu scopul de a conecta elevii cu patrimoniul local pentru a cunoaște orașul în care trăiesc și istoria care ne reprezintă. Informațiile sunt de bun simț, documentate, cu surse citate, prezentate într-un stil atractiv. 

Aici se găsesc imagini de la turul realizat chiar pe data de 24 ianuarie. Îl putem relua, la cerere.  

Ruta: Muzeul de Istorie al României – Biblitoteca Centrală – Palatul Regal – Ateneul Român

Durata ghidajului este de aproximativ 2 ore.

 

Elevii se vor împărți pe grupe și vor porni în căutarea unor elemente arhitecturale și obiecte pe care trebuie să le găseasca pe parcsul traseului, bazându-se pe indiciile primite (ghicitori, anagrame, definiții, etc.). Fiecare lider de echipă va fotografia elementul găsit pentru a-l arăta ghidului la finalul fiecărui segment. 

Din program nu vor lipsi nici concursurile si premiile! 

 

Tarif:

  • 35 lei/persoană

Dacă grupul este mai mare de 25, se recomandă împărțirea în 2 grupe

Reduceri: 10% la turul pietonal dorit dacă se programează și un alt atelier / altă activitate / excursie , prin Soca Tour. 

Descarcă pliantele PDF cu tururile ghidate și atelierele care pot fi împărțite la școala/centrul de activitate dorit pentru a le prezenta îndrumătorilor. Pe site informațiile despre tururi sunt actualizate.  Puteti verifica lista cu celelalte tururi de București disponibile  aici.

Pentru informații, contactați-ne la numărul de telefon 0729845518 sau prin e-mail contact@ socatour.ro. 

La cerere, putem pregăti un alt traseu din cartierul școlii dumneavoastră sau din împrejurimi. Organizăm chiar și vânători arhitecturale, câștigătorii beneficiind de premii, iar toți participanții de stimulente și aplauze. :)

Transportul cu microbuz de 20, 27 sau peste 30 de locuri variază în funțtie de numărul de elevi, între 300 si 600-700 lei și este disponibil la cerere. Menționăm că punctele de întâlnire se află aproape de o gură de metrou sau stație de autobuz. 

Vă așteptăm! 

Cuvinte cheie: tururi ghidate in Bucuresti | activitati bucuresti | scoala altfel bucuresti